Scene dramatice la "Survivor". Fosta gimnasta Ana Porgras, eliminata pe neasteptate. Colegul Zanni nu s-a putut opri din plans VIDEO

Luni, 05 Aprilie 2021, ora 12:19
Autor: Teodor Serban
Scene dramatice la "Survivor". Fosta gimnasta Ana Porgras, eliminata pe neasteptate. Colegul Zanni nu s-a putut opri din plans VIDEO
Ana Porgras

Fosta mare gimnasta Ana Porgras (27 de ani), campioana mondiala la barna in 2010, a fost eliminata din concursul "Survivor" difuzat de postul Kanal D, provocand clipe emotionante in cadrul echipei Faimosilor.

"M-ati luat prin surprindere, nu ma asteptam, sincer. Cumva am presimtit treaba asta, am avut o stare mai putin buna in a doua parte a zilei. Sunt fericita ca ma duc acasa, ca ma duc la bine. Sunt trista ca mi-as fi dorit sa continui aceasta experienta, dar asta a fost drumul meu in Survivor Romania 2021. Am invatat multe lucruri aici", a fost prima reactie a Anei, unul dintre concurentii care au avut cele mai bune rezultate in probele desfasurate in Republica Dominicana.

Din imagini se poate vedea insa ca cel mai afcetat de eliminarea Anei Porgras a fost artistul Zanni, care a plans minute bune dupa anuntarea deciziei. De altfel, Ana si Zanni au fost extrem de apropiati in ultima perioada.

"Va multumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ati trimis, va iubesc tare mult. Nu stiu daca au sens cuvintele, nu cred ca lucrurile astea se simt. Mi-e destul de greu sa vorbesc acum, dar vreau sa va multumesc pentru toata sustinerea", a completat fosta sportiva ulterior, pe o retea de socializare.

 Articol citit de 3697 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Gerbeldir
  05.04.2021, 12:39
  piticul star
  artistul zanni?? artist?

  băi dar ce succes are acest pitic subnutrit si tatuat, ne dă pe spate! O fi un trend nou,fetelor? o iarbă ceva?
  calmdown
  05.04.2021, 13:11
  F bine,karma,Se credeam mare strateg Zanni,afara si cu el.
  Ana radea de se prapadea cand iubi Zanni si Sebi o faceau in tot felul pe Elena,care plangea.Spune multe despre ea ca are relatie cu un specimen ca Zanni.
  In alta ordine de idei de ce nu se prezinta voturile telespectatorilor si cum se poate vota in timp real daca emisiunea e inregistrata?