Ce a făcut Ana Maria Prodan a doua zi după ce Reghecampf a anunțat oficial că divorțează FOTO

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 12:308393 citiri
Ce a făcut Ana Maria Prodan a doua zi după ce Reghecampf a anunțat oficial că divorțează FOTO
Ana Maria Prodan FOTO facebook

Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că a depus actele de divorț, punând astfel capăt speculațiilor lansate de soția sa Ana Maria Prodan, care susținea că nimic nu îi poate despărți.

"Nu știm exact care este adevărul, că într-o zi este un adevăr, în altă zi este un alt adevăr, dar de acum este mai bine, dacă mă cunoașteți pe mine. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu și să îi dau absolut totul pe mână, aș face la fel. Pentru că nimeni pe pământul ăsta nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău, cineva în care ai crezut, cineva cu care ai copii, cineva care e soarele vieții pentru familia ta.

O să văd, o să îmi descurc încet lucrurile, să văd despre ce e vorba și atunci o să pot să dau o declarație oficială tuturor, pentru că eu am avut ce nu au foarte mulți bărbați, sau mă rog, ce nu au cei care au stat lângă mine...în pantaloni.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții, zic eu, și cu prețul prieteniilor distruse de-a lungul vieții, tocmai pentru a arăta că nimeni nu îmi atinge soțul sau familia.

Sinceră să fiu, niciodată nu am știut care e adevărul, nici în momentul de față.

Nu știm adevărul, toată familia e puțin bulversată, pentru că nimeni nu știe de fapt care e minciuna, care-i adevărul, când se spune adevărul, când se minte. Dar o să le descurc, încet, încet.

El (n.r. fiul celor doi) suferă cel mai tare pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el", a spus Anamaria Prodan la emisiunea La Măruță, care a doua zi a postat o fotografie sexy cu ea la piscină, în care își arată corpul bine lucrat.