Fosta sotie a lui Adi Mutu, cooptata in juriul emisiunii "Romanii au talent". Pe cine inlocuieste Alexandra Dinu

Vineri, 09 Octombrie 2020, ora 18:11 11327 citiri

Actrita Alexandra Dinu va va face parte, alaturi de Andi Moisescu, Andra si Florin Calinescu, din juriul emisiunii "Romanii au talent" de la Pro TV.

Alexandra Dinu a produs si a prezentat emisiunea "ProMotor" la Pro TV, iar din anul 2004 a inceput sa isi creioneze un nume in serialele si filmele internationale, odata cu mutarea in Italia.

Conform news.ro, a facut parte din distributia a zece seriale de televiziune in Italia si a jucat alaturi de actorii Adrien Brody si Antonio Banderas in "Bullet Head" (2017).

Inainte de a-i cunoaste ceilalti membri ai juriului si de a incepe filmarile, Alexandra a declarat: "Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar cand am descoperit filmul, am stiut ca locul meu era acolo. In ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simtit ca era nici locul si nici timpul potrivit. Am stiut mereu ca va veni o zi cand voi reveni in televiziune, iar cand am primit propunerea pentru >, cel mai bun show de entertainment, am stiut ca acum este momentul. Este o noua experienta pe care o astept cu entuziasm. Abia astept sa povestesc despre aceasta perioada odata ce vom incepe treaba!".

Ea il inlocuieste in emisiune pe coregraful Mihai Petre, care n-a mai dorit sa ia parte la acest show de televiziune.

Adrian Mutu si Alexandra Dinu au divortat in 2003 si au impreuna un copil, pe Mario, care in acest an a implinit 18 ani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News