Adrian Nour, despre "MAMMA MIA!" si "My Fair Lady": Publicul nu mai trebuie sa mearga pana la Londra sau New York ca sa vada super-productii muzicale Interviu

Sambata, 21 Decembrie 2019, ora 18:45
6991 citiri
Adrian Nour, despre "MAMMA MIA!" si "My Fair Lady": Publicul nu mai trebuie sa mearga pana la Londra sau New York ca sa vada super-productii muzicale Interviu
Foto: Adrian Nour

Artistii din musicalurile "My Fair Lady" si "MAMMA MIA!" revin in decembrie, pe 27 si, respectiv, 29, cu doua reprezentatii de succes.

Pe 29 decembrie, incepand cu ora 20:00, Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Ana Munteanu si Sebastian Seredinschi, alaturi de corpul de balet si orchestra live condusa de dirijorul Daniel Jinga, vor oferi spectatorilor prezenti la Sala Palatului trei ore de buna dispozitie pe muzica legendarei trupe Abba, in cea mai aplaudata poveste despre iubire, relatii si prietenie, plina de umor.

Adrian Nour, unul dintre artistii din cele doua spectacole, ne-a vorbit despre ce a insemnat pentru el aceasta experienta si ne-a oferit cateva motive pentru a nu rata spectacolele eveniment de la Sala Palatului.

Esti un artist complet, care imbratiseaza multe arte, de la muzica, la teatru si teatru de opereta si pantomima. Exista si alte arte pe care le explorezi?

Eu mi-am dorit, inainte sa fac teatru sau muzica, sa fiu regizor de filme. Nici nu ma gandeam sa fac altceva. Inca visez la asta, dar nu ca in liceu. Imi place mult sa dansez, mai ales in spectacole de teatru-dans si musical. Stepul este stilul de care ma simt cel mai apropiat, probabil pentru ca e si muzica in acelasi timp. In urma cu doi ani mi-am deschis si o scoala unde predau copiilor, dar si adultilor. Cred ca e singura din Romania.

Ce inseamna pentru tine proiectele "MAMMA MIA" si "MY FAIR LADY"? Cum a pornit totul si cat de necesar este musicalul pentru publicul din Romania?

"MAMMA MIA" si "My Fair Lady" sunt doua spectacole dragi mie pentru ca am lucrat la ele cu oameni alaturi de care am mai facut musical. Totul a mers foarte bine la repetitii pentru ca ne stiam deja, in mare parte, iar cei noi s-au integrat destul de usor. Mi se pare foarte importanta echipa in orice tip de spectacol si mai ales atunci cand faci un musical.

Publicul de la noi, dupa reactiile din sala, are nevoie de acest gen de spectacol si iata ca nu mai e nevoie sa mearga pana la Londra sau New York ca sa vada super-productii muzicale.

Este usor sa interpretezi partiturile legendarei trupe ABBA? Cu ce cantec din muscialul "Mamma Mia!" rezonezi cel mai bine?

Nu sunt cele mai dificile sau solicitante melodii pe care le-am interpretat, dar sunt frumoase si bine incadrate in poveste. Imi place foarte mult "Slipping through my fingers", dar nu-l cant in spectacol, ci doar prin culise.

Cum este sa lucrezi cu regizorul Razvan Ioan Dinca si sa joci alaturi de artistii din distributiile celor doua musicaluri de succes "Mamma Mia!" si "My Fair Lady"?

Dupa cum spuneam mai sus, lucrurile merg de la sine cumva pentru ca il stiu de cativa ani si simt ca are incredere in mine ca pot face treaba asta foarte bine. M-a provocat cu ambele roluri in care am fost distribuit si-mi place. Cu multi dintre cei care joaca in "Mamma mia" ma intalnesc si la "My fair lady" si e bine.

Mi se pare important sa ai alaturi de tine pe scena oameni pe care-i cunosti, pe care te poti baza si de la care ai mereu cate ceva de invatat. Astept cu nerabdare urmatoarele proiecte...

Ce ti se pare mai greu, un rol intr-un spectacol de musical sau un concert?

Pentru mine e la fel. Ma implic la fel in ambele, iar pregatirea e cam aceeasi. Singura diferenta e ca la concert ma adresez direct publicului.

Ne poti enumera 4 motive pentru care publicul ar trebui sa vada cele doua musicaluri?

Pai ar fi mai mult de patru, dar voi incerca: muzica e foarte frumoasa, povestile sunt interesante, distributiile-s excelente si umorul e prezent in ambele.

Cum a fost anul 2019 pentru Adrian Nour si cu ce planuri paseste in anul ce urmeaza?

A fost un an bun, cu inca trei premiere, turnee si concerte in tara, dar si in strainatate. Stiu deja ca anul viitor urmeaza cel putin cateva proiecte frumoase, dar imi doresc sa ma ocup si de scenariile si piesele scrise de mine, poate reusesc sa scot un album.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Nour MAMMA MIA, #Adrian Nour My Fair Lady , #vedete romanesti