Actrita Naya Rivera, de negasit dupa o plimbare cu barca pe lac: "Presupunem ca a avut loc un accident si ca s-a inecat in lac"

Vineri, 10 Iulie 2020, ora 08:34
4925 citiri
Actrita Naya Rivera, de negasit dupa o plimbare cu barca pe lac: "Presupunem ca a avut loc un accident si ca s-a inecat in lac"
FOTO Facebook/Naya Rivera

Autoritatile presupun ca actrita Naya Rivera, cunoscuta din serialul "Glee", s-a inecat in lacul Piru din California, unde a fost vazuta ultima data impreuna cu fiul ei in varsta de 4 ani.

Peste o suta de persoane, inclusiv echipe de scafandri, participa la operatiunea de cautare a actritei care a fost data disparuta miercuri.

"Presupunem ca a avut loc un accident si ca s-a inecat in lac", a spus ajutorul de serif Chris Dyer la o conferinta de presa, citeaza Variety. "Scopul este de a o aduce pe doamna Rivera acasa familiei pentru ca ei sa aiba un final".

Rivera a inchiriat o barca impreuna cu fiul ei, miercuri, in jurul orei locale 13.00. Trei ore mai tarziu, un angajat de la serviciul de inchirieri a notat ca timpul a fost depasit si a plecat in cautarea ei. El a gasit barca in partea de nord a lacului. Baiatul era in barca, aparent adormit, iar Rivera lipsea.

Sergentul Kevin Donoghue a spus joi dupa-amiaza ca lacul are o adancime de 9 metri in zona unde a fost gasita barca si ca operatiunea de cautare a fost ingreunata de prezenta copacilor si a altor resturi in apa. El a spus ca poate dura pana la o saptamana pentru ca trupul sa fie gasit.

"Nu avem niciun indiciu, dupa ce am vorbit cu fiul ei, ca doamna Rivera a reusit sa ajunga la mal. El a dat suficiente informatii anchetatorilor ca acestia sa concluzioneze ca mama lui nu a mai reusit sa iasa din apa".

Nu exista camere de supraveghere in partea de nord a lacului, ci doar din zona de inchiriere a barcilor. Cei doi au fost filmati cand au urcat in barca. Baiatul purta o vesta de salvare, iar o a doua a fost gasita in barca, a mai spus Donoghue. Actele si geanta lui Rivera, care cunostea lacul, au fost gasite in barca.

Cautarile au inceput miercuri dupa-amiaza si au continuat joi. Au fost folosite elicoptere, drone si scafandri.

Dyer a adaugat ca nu exista indicii ca actrita era distrasa sau suparata.

"Nu pot accentua suficient ca asta pare doar un accident tragic - a venit aici pentru o zi minunata si ceva rau s-a intamplat", a mai spus el.

Naya Rivera este cunoscuta pentru rolul Santana Lopez din serialul "Glee", pe care l-a interpretat intre anii 2009 si 2015 si care i-a adus nominalizari la Screen Actors Guild Awards, Grammy si Teen Choice Awards. Ea a mai jucat in "Devious Maids" si "Step Up: High Water". In 2011, a semnat un contract cu Columbia Records si a lansat un single, "Sorry", cu rapperul Big Sean.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
O mașină de curse a intrat în plin într-un grup de spectatori. Șapte persoane au fost ucise și mai multe sunt rănite grav VIDEO
O mașină de curse a intrat în plin într-un grup de spectatori. Șapte persoane au fost ucise și mai multe sunt rănite grav VIDEO
O maşină de curse a ieşit de pe traseu în timpul unei competiţii desfăşurate duminică în Sri Lanka şi a intrat într-o mulţime de spectatori şi de oficiali ai cursei, cauzând moartea a...
#naya rivera, #inec, #accident, #barca , #hollywood