Actorul Tom Hanks este convins ca cinematografele vor supravietui pandemiei. Cu o anumita conditie

Duminica, 27 Decembrie 2020, ora 23:39
3106 citiri
Actorul Tom Hanks este convins ca cinematografele vor supravietui pandemiei. Cu o anumita conditie

Tom Hanks nu are nicio indoiala ca cinematografele vor supravietui pandemiei de Covid-19, scrie Variety.

Intr-un interviu pentru Collider despre noul sau film, "News of the World", Hanks a abordat impactul pe care l-a avut anul acesta asupra cinematografelor si schimbarea ulterioara a lansarii multor filme pe serviciile de streaming.

"A fost o mare schimbare. Se apropia", a spus Hanks, precizand ca aparitia serviciilor de streaming le-a permis spectatorilor sa priveasca filmele din confortul caselor.

"Vor mai exista cinematografele? Absolut, vor exista. In unele feluri, cred ca proprietarii - odata ce le vor deschide - vor avea libertatea de a alege ce filme vor proiecta", a spus Hanks. El a dezvoltat afirmatia, spunand ca cinematografele vor avea in continuare optiunea de a lansa francizele cu buget mare, precum cele din universul Marvel.

"Marile evenimente de lansare vor face programul zilnic al cinematografelor", afirma Hanks. "News of the World" ar putea fi ultimul film pentru adulti despre oameni care spun lucruri interesante ce vor fi redate pe un ecran mare undeva, pentru ca dupa asta, pentru a asigura prezenta spectatorilor, vom avea universul Marvel si tot felul de francize.

Hanks a sugerat ca francizele sunt de obicei realizate avand in minte marele ecran, intrucat filmele cu buget mic vor invata sa se adapteze pentru platformele de streaming.

"Cred ca vor fi o multime de filme care vor fi difuzate doar in streaming si cred ca va fi bine sa le vezi asa, deoarece vor fi de fapt construite si realizate pentru televizorul cu ecran lat destul de bun de la domiciliu".

Industria cinematografica a fost afectata de curand de decizia Warner Bros. de a-si lansa toate productiile in 2021, inclusiv "Dune" si "The Matrix 4", pe HBO Max in acelasi timp cu afisarea filmelor in salile de cinema.

Filmul "News of the World", regizat de Paul Greengrass, cu Tom Hanks in rol principal, este disponibil la nivel international pe Netflix.

Rusia vrea sa-l impiedice pe Tom Cruise sa devina primul actor care joaca in spatiu

Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Următoarea pandemie ar putea fi cauzată de virusul gripal, avertizează oamenii de ştiinţă, scrie The Guardian, citând datele unui studiu care va fi publicat weekendul viitor. Un sondaj...
#Tom Hanks, #cinematograf, #pandemie, #marvel, #Film , #actori