Actorul George Clooney, spitalizat dupa ce a slabit 13 kilograme. Care e motivul si boala de care sufera

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 18:33
12682 citiri
Actorul George Clooney, spitalizat dupa ce a slabit 13 kilograme. Care e motivul si boala de care sufera
George Clooney

Actorul american George Clooney a dezvaluit ca a fost spitalizat dupa ce a slabit aproximativ 13 kilograme pentru rolul din drama SF "The Midnight Sky", pe care a regizat-o si in care joaca rolul unui cercetator singuratic bolnav.

Conform news.ro, lungmetrajul SF "Cerul de la miezul noptii/ The Midnight Sky" va fi lansat de Netflix la finalul lunii decembrie. Povestea post-apocaliptica il urmareste pe Augustine (George Clooney), un savant singuratic aflat la Polul Nord, care incearca din rasputeri sa ii impiedice pe Sully (Felicity Jones) si pe colegii ei astronauti sa revina pe Pamant, unde a avut loc o misterioasa catastrofa globala.

Cu patru zile inainte de a incepe lucrul la film, scrie Mirror, Clooney a fost dus la spital acuzand dureri de stomac. A fost diagnosticat cu pancreatita, boala ce poate fi fatala, si a petrecut cateva zile sub supravegherea medicilor.

Cineastul in varsta de 59 de ani slabise aproximativ 13 kilograme pentru acest rol si este de parere ca dieta urmata este posibil sa fi contribuit la declansarea bolii.

"Cred ca am facut eforturi prea mari sa slabesc repede si probabil nu am avut grija de mine", a declarat el.

Cineastul, care a mai regizat alte sase filme, a spus ca acesta a fost cel mai mare proiect al lui si ca era nevoie sa fie in cea mai buna forma pentru a-l duce la capat.

"Mi-a luat cateva saptamani sa ma simt mai bine si, ca regizor, nu este atat de usor, pentru ca ai nevoie de energie. Eram pe un ghetar in Finlanda, ceea ce a ingreunat lucrul. Dar a ajutat personajul".

Pe langa pierderea in greutate, el a trebuit sa isi lase barba sa creasca, fapt care nu a fost primit prea bine de sotia lui, Amal, in varsta de 42 de ani.

"Mi-am lasat o barba mare si urata si fiului meu i-a placut, pentru ca ascundea lucruri in ea pe care le descopeream cand ajungeam la treaba", a povestit actorul amuzat. "Dar sotia mea si fiica mea au fost cu adevarat fericite cand am dat-o jos, pentru ca era greu sa gasesti o fata sub toata incurcatura aia".

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#George Clooney, #Film, #slabit, #kilograme , #stiri vedete
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Ther Midnight Sky este disponibil pe Netflix.