Actorul francez Gerard Depardieu, inculpat pentru viol si agresiune sexuala. Faptele ar fi fost comise la varsta de 70 de ani

 Marti, 23 Februarie 2021, ora 22:05
Actorul francez Gerard Depardieu, inculpat pentru viol si agresiune sexuala. Faptele ar fi fost comise la varsta de 70 de aniGerard Depardieu. Sursa foto: captura video

Actorul francez Gerard Depardieu, in varsta de 72 de ani, a fost inculpat la data de 16 decembrie pentru "viol" si "agresiune sexuala".

Faptele ar fi fost comise in vara anului 2018 asupra unei tinere actrite, a declarat marti pentru AFP o sursa apropiata dosarului.

Reclamanta, care a denuntat la sfarsitul lunii august 2018 ca a fost violata de doua ori la domiciliul din Paris al actorului cu cateva zile inainte, a obtinut in vara anului 2020 ca aceasta ancheta, clasata initial de parchetul din Paris, sa fie incredintata unui judecator de instructie.

Avocatul actorului, Herve Temime, contactat de AFP, "a deplans faptul ca aceste informatii au fost facute publice". Gerard Depardieu, care a ramas in libertate, fara control judiciar, "contesta in totalitate faptele pentru care este acuzat", a spus avocatul sau.

Gerard Depardieu s-a convertit la ortodoxism. A mai fost convertit la islam, budism si hinduism si vrea sa treaca si la iudaism

Tanara actrita in varsta de circa 20 de ani a depus initial o plangere la sfarsitul lunii august 2018. Ea l-a acuzat pe actor de viol si agresiuni sexuale, fapte care ar fi avut loc la domiciliul parizian al vedetei, un hotel privat din arondismentul 6, la datele de 7 si 13 august 2018.

Gerard Depardieu, acuzat de viol de catre o tanara actrita. Dosarul a fost clasat, dar un procuror cere redeschiderea lui

Potrivit unei surse apropiate dosarului, actorul este un prieten al familiei victimei. "Nu a fost absolut nimic legat de profesie in aceste fapte", a spus sursa, in timp ce presa a mentionat o repetitie pentru o piesa de teatru.

Contactata de AFP, avocata reclamantei, Elodie Tuaillon-Hibon, a cerut "sa fie respectate intimitatea si viata privata a clientei sale".

Citeste si:

 Sursa: AGERPRES
 Autor: Teodor Serban

 Articol citit de 4403 ori

Citeste si: