Inteligenta artificială ”reînvie” starurile decedate acum zeci de ani. Cum ar arăta în prezent Prințesa Diana, Freddie Mercury sau Michael Jackson FOTO

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 09:59 6068 citiri
Cum ar fi arătat starurile decedate în prezent FOTO: captură Daily Mail

Un fotograf a folosit inteligența artificială pentru a readuce la viață cela mai îndrăgite vedete care au decedat ”prea curând”, fie din cauza unor accidente, fie din cauza unor boli sau pentru că au luat supradoze de droguri. Acesta și-a imaginat cum ar arăta Prințesa Diana, Michael Jackson, John Lenon, Freddie Mercury și alții.

Imaginile realiste sunt opera lui Alper Yesiltas, un fotograf stabilit în Turcia, care a creat portretele pentru un proiect intitulat „As If Nothing Happened”, scrie Daily Mail.

A fost ajutat de un soft care poate ”îmbătrâni” oamenii din poze.

În proiectul său, denumit ”As If Nothing Happened” apar imagini cu starurile iubite de întreaga planetă și care au murit în tinerețe.

Prințesa Diana a fost ucisă la Paris, la vârsta de 36 de ani, într-un accident grav produs în timp ce era urmărită de paparazzi la primele ore ale zilei de 31 august 1997.

Cântărețul Beatles John Lennon a fost împușcat mortal la 8 decembrie 1980, la vârsta de 40 de ani.

Fiecare dintre celebritățile prezentate în proiect a murit la o vârstă tânără - adesea în circumstanțe tragice.

Solistul principal al Queen Freddie Mercury a murit din cauza unei pneumonii bronșice cauzate de SIDA la 24 noiembrie 1991, la casa sa din Londra, la vârsta de 45 de ani.

Michael Jackson, care a început să-și modifice înfățișarea în moduri semnificative la mijlocul anilor 1980, a murit în urma unei intoxicații acute cu propofol și benzodiazepină, la casa sa din Los Angeles, pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.

Elvis Presley, care suferea de probleme cardiace și avea diabet, a murit pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani.

„Cea mai grea parte a procesului de creație pentru mine este ca imaginea să pară „reala” pentru mine”, a mai spus fotograful.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii