Un bărbat din Vaslui și-a bătut soția, apoi a dat foc la casă. Totul ar fi pornit de la gelozie

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 09:52
2715 citiri
Un bărbat din Vaslui și-a bătut soția, apoi a dat foc la casă. Totul ar fi pornit de la gelozie
Un ordin de protecție fusese emis anterior față de bărbat FOTO Pixabay

Un bărbat din comuna Pușcași, județul Vaslui, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce și-a bătut soția în seara de 7 ianuarie, iar câteva ore mai târziu a dat foc casei în care locuiau împreună.

Bărbatul și-a agresat soția vineri seara, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, iar câteva ore mai târziu a incendiat o anexă a gospodăriei. Focul s-a extins ulterior către locuința celor doi, potrivit Vremea Nouă.

Femeia a suferit leziuni corporale și va avea nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, cu doar câteva zile în urmă, în 5 ianuarie, față de bărbat a fost emis un ordin provizoriu de protecție, pe o durată de 5 zile, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 200 de metri faţă de soția sa şi de locuinţa acesteia, comunicarea fiind de asemenea interzisă.

„La data de 5 ianuarie 2022, ora 00.55, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitatea Pușcași, cu privire la producerea unui incendiu, la o locuință din aceeași localitate. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au stabilit faptul că, în aceeași noapte, ora 22.00, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, un bărbatul în vârstă de 48 de ani și-ar fi agresat soția.

Ca urmare a agresiunii, persoana vătămată, o femeie în vârstă de 48 de ani, a suferit leziuni corporale ce vor necesita 2 – 3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, la ora 00.30, bărbatul cercetat ar fi incendiat o anexă gospodărească, alăturată casei de locuit, fiind provocate distrugeri și la locuința comună a celor doi. În urma incendiului, dependința a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 4.000 lei.

La data de 5 ianuarie 2022, față de bărbat a fost emis un ordin provizoriu de protecție, pe o durată de 5 zile, prin care acesta este obligat să păstreze o distanţă de 200 metri faţă de soția sa şi de locuinţa acesteia, precum și interzicerea comunicării cu aceasta. În cursul zilei de joi, 6 ianuarie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au luat față de bărbat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore”, a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui, pentru sursa citată.

Invazie de șacali în Vaslui. Localnicii, sfătuiți să-şi împrejmuiască proprietăţile
Invazie de șacali în Vaslui. Localnicii, sfătuiți să-şi împrejmuiască proprietăţile
Numărul şacalilor a crescut în ultima perioadă la nivelul judeţului Vaslui, autorităţile estimând un efectiv de peste 400 de astfel de animale. Probleme se înregistrează în special...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#Vaslui, #barbat, #batut, #incendiat , #eveniment
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
era frig si a vrut sa-si incalzeasca omul sotia.caldura sufleteasca