Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD: A fost un gest firesc. Sub conducerea mea PSD a crescut

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 15:16
7466 citiri
Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD: A fost un gest firesc. Sub conducerea mea PSD a crescut
Foto: Arhiva Ziare.com

Viorica Dancila spune ca demisia sa de la sefia PSD a fost un gest firesc, intr-o postare pe Facebook in care le multumeste celor care i-au fost alaturi in campania electorala.

De asemenea, fostul premier scrie ca ramane alaturi de femeile social-democrate si de fiecare femeie din Romania, in conditiile in care a devenit presedinte la organizatia de femei, unde a inlocuit-o pe Rovana Plumb.

"Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceasta campanie, multumesc fiecarui roman care a avut incredere in mine. Sunt milioane de voturi care ma responsabilizeaza si imi dau energia pentru a continua sa fac parte, in mod activ, din viata politica din Romania. Raman, ca si pana acum, alaturi de femeile social-democrate, alaturi de fiecare femeie din Romania care are nevoie de sprijin pentru a-si face auzita vocea, nevoie de a trai intr-o societate marcata de politici coerente care au la baza principiul egalitatii de sanse.

Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat si cred ca a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului si scorul de la alegerile care urmeaza", a scris Viorica Dancila, miercuri, pe contul ei de Facebook.

Ea a subliniat ca sub conducerea ei PSD a crescut "nu deodata, nu complet, dar a mers inainte".

"Asa cum am spus intotdeauna, avem nevoie sa ne asumam trecutul, sa stim sa ne adaptam vremurilor si sa muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodata, nu complet, dar a mers inainte. Am speranta ca noua conducere sa continue acest trend, ascultand in permanenta pulsul societatii si intorcandu-se de fiecare data la romani", se mai arata in postarea din mediul online.

Amintim ca dupa ore intregi de discutii, Viorica Dancila s-a lasat convinsa in sedinta CEx de marti seara sa plece din fruntea PSD, iar intreaga conducere a fost dizolvata, dupa o demisie a majoritatii membrilor Biroului Permanent.

Presedinte interimar al PSD a devenit Marcel Ciolacu, iar secretar general - Paul Stanescu.

Viorica Dancila a spus, dupa sedinta Cex, ca la venirea la sedinta, decizia de demisie era aproape luata.

"Cand am venit, deja hotararea era aproape luata. De fiecare data cand nu obtii rezultatul dorit, cineva trebuie sa isi asume si de fiecare data am spus ca eu voi fi un om onest si ca voi iesi din calitatea de presedinte al partidului cu fruntea sus.

Fiecare si-a spus punctul de vedere. Asa trebuie sa fie intr-o echipa, fiecare trebuie sa spuna ce e mai bine pentru partid. Am plecat de la CEx si toti colegii am ramas in relatii bazate de prietenie dupa sedinta", a declarat Dancila marti seara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Viorica Dancila demisie PSD, #Viorica Dancila mesaj demisie , #PSD