Viorica Dancila, cu rochie Fendi si brosa Coco Chanel la balciul din comuna Bogati, unde s-a dus cu elicopterul

Vineri, 30 August 2019, ora 08:36
16936 citiri
Viorica Dancila, cu rochie Fendi si brosa Coco Chanel la balciul din comuna Bogati, unde s-a dus cu elicopterul
Foto: Facebook/ Viorica Dancila

Premierul Romaniei si candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie, Viorica Dancila, a fost, joi, intr-o vizita in comuna Bogati, din judetul Arges. S-a deplasat cu elicopterul, a purtat o rochie marca Fendi si s-a accesorizat cu o brosa de la Coco Chanel.

Digi24 relateaza ca Dancila a fost insotita de ministrii Mihai Fifor si Eugen Teodorovici, cei trei fiind intampinati de oamenii locului - imbracati in costume populare - cu paine si sare. Oficialii au participat la balciul organizat de Ziua Comunei Bogati.

Premierul a facut o baie de multime, s-a pupat cu satenii si s-a si pozat cu ei, dand continuu asigurari ca "nu o sa cedeze".

Dupa vizita din judetul Arges, prim-ministrul a scris pe contul sau de Facebook ca "alaturi de fiecare roman" nu este doar un slogan, ci si "crezul" sau.

"Suntem in slujba celor care isi pun increderea in noi si ne aleg sa ii sprijinim, sa ii reprezentam si sa le facem bine.

Noi guvernam pentru romani si in mijlocul lor ne intoarcem intotdeauna pentru a lua pulsul comunitatilor, pentru a le asculta problemele si nevoile. 'Alaturi de fiecare roman' nu e sloganul, ci crezul meu.

Astazi, la Brasov si Arges, m-au primit cu atata caldura oameni extraordinari. Ei sunt aceia care imi dau de fiecare data putere, incredere si energie sa merg pana la capat in aceasta lupta pentru o Romanie stabila, prospera si demna pe care si-o doresc si pe care o merita", a scris Viorica Dancila pe reteaua sociala, unde a si publicat mai multe fotografii in care apare zambind alaturi de sateni.

S-a deplasat cu elicopterul

Sefa Executivului a mers prima oara la Brasov, apoi s-a deplasat in comuna Bogati cu elicopterul, scrie B1Tv.

Premierul a pornit intr-un turneu electoral in judetele Arges si Brasov, in speranta ca va strange suficienti sustinatori pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, conform sursei citate.

In Brasov, Dancila a participat la sfintirea Manastirii "Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul" din satul Breaza.

Acolo, un tanar a vrut sa stie cu ce mijloc de transport a ajuns Viorica Dancila din Bucuresti, insa premierul a evitat un raspuns exact.

"Cum au facut si ceilalti. Dar de ce va intereseaza?", a fost raspunsul prim-ministrului, potrivit Adevarul.

"Ma intereseaza pentru ca acum, vara si iarna, din Bucuresti pana in Tara Fagarasului sunt si sapte ore de drum", a mai spus barbatul.

In replica, Dancila a spus ca face toate eforturile pentru a realiza Autostrada Ploiesti - Comarnic.

Dialogul paote fi ascultat la minutul 00:45:

Amintim ca si la inceputul lunii august, Viorica Dancila a folosit un elicopter privat pentru a se deplasa mai repede in Moldova.

Vezi si:

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Dancila brosa chanel, #Dancila rochie firma Bogati , #stiri Vasilica Viorica Dancila