Toate glumele cu Viorica Dancila numita consilier la BNR: "Creste rezerva de aur. Sa-l ia si pe Tudorache, s-avem si diamante"

Marti, 18 Mai 2021, ora 15:15
12991 citiri
Toate glumele cu Viorica Dancila numita consilier la BNR: "Creste rezerva de aur. Sa-l ia si pe Tudorache, s-avem si diamante"
FOTO Facebook / Viorica Dancila

Internautii romani au reactionat dupa ce marti, 18 mai, a aparut informatia ca fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, va fi consilierul de strategie al lui Mugur Isarescu la Banca Nationala a Romaniei.

La cateva minute dupa ce informatia a fost confirmata, internautii romani au umplut spatiul virtual cu zeci de comentarii amuzante.

De la 1 iunie, Viorica Dancila va fi consilier de Strategia de Sustenabilitate si Energie Verde din cadrul BNR.

Banca Nationala a confirmat marti dimineata, 18 mai, ca fostul premier Viorica Dancila este consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Care a fost motivatia acestei numiri? "Experienta de prim-ministru si cunostintele pe care le are in domeniu", a declarat pentru Ziarul Financiar, Dan Suciu, directorul de comunicare al BNR.

Ziare.com va prezinta mai jos o serie cu cele mai inspirate glume.

O aluzie la brosele purtate de fostul premier:

Vasilica-Viorica Dancila, fost presedinte al Partidului Social Democrat, a ocupat functia de prim-ministru al Romaniei de la 29 ianuarie 2018 pana la 4 noiembrie 2019. A fost prima femeie din istoria Romaniei care a detinut aceasta functie.

Viorica Dancila a fost propusa pe 16 ianuarie 2018 de catre PSD pentru functia de prim-ministru, in urma demisiei prim-ministrului Mihai Tudose. Guvernul Viorica Dancila a primit votul de incredere al Parlamentului pe 29 ianuarie 2018. Guvernul a picat pe 10 octombrie 2019, in urma unei motiuni de cenzura.

Viorica Dancila este membra a Partidului Social Democrat din anul 1996, in organizatia din Teleorman. De-a lungul anilor a detinut pozitii atat in cadrul PSD, cat si in cadrul administratiei locale. Viorica Dancila a fost consilier local si consilier judetean pana in anul 2009, cand a fost aleasa europarlamentar. Pana in 2018, Viorica Dancila a detinut doua mandate succesive in Parlamentul European.

De asemenea a detinut functiile de presedinte de organizatie locala de partid, vicepresedinte al PSD Teleorman, presedinte al OFSD Teleorman si presedinte la nivel national al Organizatiei Femeilor Social Democrate. Pe 27 mai 2019, Viorica Dancila a devenit presedintele interimar al Partidului Social Democrat, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. In cadrul Congresului din 29 iunie, Viorica Dancila a fost aleasa presedinte al PSD cu voturile a 2.828 de delegati.

Dancila a fost candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019. A pierdut in turul al doilea de scrutin, dupa ce a obtinut 33,91% din voturi, impotriva presedintelui actual Klaus Iohannis.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Viorica Dancila , #stiri Vasilica Viorica Dancila