Siegfried Muresan o ironizeaza iar pe Dancila, dupa "intalnirea" din SUA cu Macron

Marti, 24 Septembrie 2019, ora 15:07 10991 citiri
Foto: Facebook/Viorica Dancila

Dupa ce in presa romaneasca a aparut informatia ca premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele francez, Emmanuel Macron, Siegfried Muresan o ironizeaza pe sefa Executivului.

Europarlamentarul noteaza pe Facebook ca nu a fost o intalnire in adevaratul sens al cuvantului, ci doar o strangere de mana.

"Fotografia facuta pe fuga de prim-ministrul Dancila cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, la reuniunea ONU, valoreaza la fel ca toate fotografiile obtinute pe holuri, intre doua intalniri, de alti politicieni la fel de putin relevanti pe plan international.

Prim-ministrul Dancila sta o saptamana in SUA, dar nu a obtinut nici macar 15 minute de intrevedere cu un politician de anvergura", a scris Muresan.

Si, luni, Siegfried Muresan a ironizat vizita lui Dancila in America. Europarlamentarul a spus ca prim-ministrul roman s-a dus pana in New Jersey ca sa o "primeasca cineva", deci "e ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si ar fi primit de primarul orasului Pantelimon".

Precizam ca Dancila se afla in aceasta saptamana, intr-o vizita in Statele Unite ale Americii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com