Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Viorica Dancila > premier
A   A   A

Rocada inedita in Ministerul Apararii: Dancila a schimbat intre ei doi secretari de stat, unul de la PSD si unul de la ALDE

Rocada inedita in Ministerul Apararii: Dancila a schimbat intre ei doi secretari de stat, unul de la PSD si unul de la ALDE
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro
Premierul Viorica Dancila i-a schimbat intre ei pe secretarii de stat din Ministerul Apararii Nicolae Nasta si Doru-Claudian Frunzulica.

Potrivit unor decizii ale premierului Viorica Dancila, publicate marti in Monitorul Oficial, Nicolae Nasta a fost eliberat din functia de secretar de stat si sef al Departamentului pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale, iar Doru-Claudian Frunzulica a fost eliberat din functia de secretar de stat si sef al Departamentului pentru armamente, din cadrul Ministerului Apararii Nationale, relateaza Agerpres.

Prin alte doua decizii ale premierului, Nasta a fost numit in locul lui Frunzulica si Frunzulica in locul lui Nasta.

Doru Claudian Frunzulica (PSD) fusese numit in MApn prin decizie publicata in data de 5 iulie in Monitorul Oficial. El a fost deputat PSD (2008-2012), iar apoi europarlamentar UNPR in legislatura 2014-2019, mandat in care a revenit in PSD.
In schimb, Nicolae Nasta a ajuns in MApN in 2017, cand era secretar general al ALDE. El fusese anterior senator de Ilfov din partea PNL, dupa care migrase la partidul lui Tariceanu. Conform Hotnews, Nasta avea atunci o avere impresionanta si se remarcase prin diverse legaturi cu personaje controversate din Ilfov.

Citeste si:


C.B.
Facebook ShareTweet
 Marti, 13 August 2019, ora 21:52

 Articol citit de 4407 ori

Citeste si: