Reactia USR la declaratiile lui Dancila: Motiunea de cenzura devine un act de igiena

Sambata, 28 Septembrie 2019, ora 22:07
9301 citiri
Reactia USR la declaratiile lui Dancila: Motiunea de cenzura devine un act de igiena
Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto / Hepta.ro

Deputatul USR Cristian Seidler considera ca "motiunea de cenzura devine un act de igiena", dupa ce premierul Viorica dancila a anuntat ca o sustine neconditionat pe Rovana Plumb, in ciuda votului din Comisia Juridica a Parlamentului European.

Cristian Seidler afirma ca Dancila "nu intelege ca nu toti europenii vor sa devina prieteni cu prietena dansei pe care altii prieteni comuni au salvat-o de la urmarirea penala".

"Iata o doamna neconflictuala, dar total iresponsabila. Atat de neconflictuala incat nu intelege cum se face ca nu toti europenii vor sa devina prieteni cu prietena dansei pe care altii prieteni comuni au salvat-o de la urmarirea penala. Si insista in iresponsabilitatea ei. De vina sunt mereu altii. Ma mir ca nu l-a amintit pe Soros.

Mi-e jena ca o asemenea gasca de impostori au ajuns sa ne conduca tara. E ca atunci cand niste adolescenti analfabeti ar avea pretentia ca au absolvit Colegiul Sf. Sava. Si de vina pentru prostia lor ar fi cei din lotul national de olimpici la informatica", a scris, sambata seara, pe Facebook, deputatul USR Cristian Seidler.

Potrivit acestuia, "motiunea de cenzura devine un act de igiena".

"Cine nu o voteaza, vrea cu tot dinadinsul ca tara sa ramana repetenta si sa refaca anul. Pardon, anii. Prea multi ani. Noi, cei din USR PLUS, nu suntem perfecti dar suntem de 100 de ori mai pregatiti sa guvernam localitati, judete si toata tara decat gasca asta de impostori", a mai scris deputatul.

Premierul Viorica Dancila afirma ca, in ciuda votului din Comisia Juridica a Parlamentului European si a reactiilor din tara, are in continuare incredere in Rovana Plumb careia ii acorda sustinerea sa neconditionata.

Dancila spune ca o sustine neconditionat pe Rovana Plumb: Sper ca raspunsul comisiei JURI sa fie unul pozitiv

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Dancila Rovana Plumb, #Cristian Seidler USR , #premier