Intrebata de ce nu vorbeste bine engleza, Dancila a raspuns: Unii vorbesc foarte bine, dar tin mai putin la aceasta tara (Video)

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 14:19 10984 citiri
Foto: Facebook/Viorica Dancila

Viorica Dancila a atacat politicienii care merg la Bruxelles si spun "ceea ce vrea sa auda Bruxelles-ul", ceea ce inseamna ca nu iubesc foarte mult Romania.

Premierul demis a vorbit despre acest lucru in contextul in care a fost intrebat de ce nu vorbeste bine limba engleza.

"Sa stiti ca unii poate vorbesc foarte bine limba engleza si ii apreciez pe toti care vorbesc engleza, franceza, germana, orice limba straina. Dar tin mai putin la aceasta tara.

In limba engleza se duc si spun foarte usor la Bruxelles ceea ce vrea sa auda Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui sa sustina pentru aceasta tara.

Eu sunt un pro-european convins, am fost europarlamentar 9 ani de zile, liderul delegatiei europarlamentarilor PSD in grupul socialistilor si democratilor europeni, dar de fiecare data mi-am sustinut tara si am obtinut rezultate. Faptul ca vorbim mai bine sau mai putin bine o anumita limba straina... eu cred ca este relevant, dar mai relevant pentru romani este ceea ce faci pentru ei si cu cata demnitate iti reprezinti tara atat in tara ta, dar mai ales in afara granitelor tarii", a sustinut Viorica Dancila.

Ea a mai spus ca romanii ar trebui sa fie mandri ca sunt in Romania.

"Legat de limba engleza, suntem in Romania, haideti sa fim mandri ca suntem romani. Sa nu ducem in derizoriu anumite realizari ale Guvernului", a adaugat Dancila, aflata intr-o vizita la Timisoara.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News