Printre deciziile lui Dancila pe ultima suta de metri: un nou sef la DLAF si Liliana Minca, secretar general adjunct la Finante

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 22:39 9412 citiri
Foto: Facebook/Viorica Dancila

Pe ultima suta de metri, Viorica Dancila a facut mai multe schimbari care au aparut deja in Monitorul Oficial luni seara.

Astfel, Dancila a numit-o pe Liliana Minca in functia de secretar general adjunct al Ministerului Finantelor Publice.

De asemenea, fostul premier l-a numit pe Bogdan Ionut Dintoi in functia de sef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifrauda - DLAF. Dintoi a fost seful Corpului de Control al Ministerului Mediului.

In Monitorul Oficial a aparut si hotararea pentru numirea vicepresedintelui Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor in persoana lui Constantin Ilie Aprodu, fost secretar general al Ministerului Agriculturii.

De asemenea, Dancila a semnat si decizia privind eliberarea, la cerere, a Danielei Pescaru din functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice.

Tot la cerere a fost eliberat din functie si Maricel Floricel Dima, care era secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Amintim ca Guvernul Orban a fost investit luni in Parlament cu 240 de voturi pentru.

Vezi si:

  • Guvernul Orban a depus juramantul. Iohannis: Ma tem de ce vor gasi noii ministri in ministere
  • Viorica Dancila, dupa investirea Guvernului Orban: E o zi neagra pentru democratie. Avem un presedinte dictator
  • Dan Barna, dupa investirea Guvernului Orban: Dancila pleaca astazi, in sfarsit, de la Palatul Victoria. Dar pe 10 noiembrie ar putea primi inca o sansa
  • A.G.

    Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News