Dancila, in turneu electoral prin targ, piata si biserica. A cumparat rosii, lapte si cascaval si a aprins lumanari, chiar si pentru Iohannis

Duminica, 03 Noiembrie 2019, ora 13:58
7587 citiri
Dancila, in turneu electoral prin targ, piata si biserica. A cumparat rosii, lapte si cascaval si a aprins lumanari, chiar si pentru Iohannis
Foto: Facebook/ PSD Vrancea

Candidatul PSD la functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila, a fost duminica in turneu electoral in judetul Vrancea, iar prima oprire a fost la targul din Dumbraveni, dupa care s-a oprit la Catedrala din Focsani si apoi la Piata Moldovei. A cumparat rosii, lapte si cascaval, dar a si asistat la slujba si a aprins lumanari, una chiar si pentru presedintele Klaus Iohannis.

Prima oprire: La Dumbraveni

Viorica Dancila a ajuns duminica dimineata in judetul Vrancea, prima oprire fiind targul de la Dumbraveni, informeaza News.ro.

Dupa o sedinta foto cu comerciantii si cu fermierii prezenti la targ, Dancila a cumparat cateva kilograme de rosii si le-a transmis fermierilor ca PSD nu va renunta la programele de sustinere a agricultorilor.

Foto: Facebook/ PSD Vrancea

Programul lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a facut referire chiar la Programul Tomata, care acorda subventii pentru cultivarea rosiilor in solarii.

Programul guvernamental "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate" a fost promovat asiduu de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, si de actualul ministru demis al Agriculturii, Petre Daea.

Promite reluarea lucrarilor la Siret-Baragan

Totodata, Viorica Dancila a spus ca actualul Guvern are in derulare mai multe programe de refacere a infrastructurii in agricultura, dand ca exemplu faptul ca la nivelul judetului Vrancea se afla in derulare procedura de reluare a lucrarilor la Canalul Siret - Baragan.

Marian Oprisan apare in mai multe fotografii alaturi de Viorica Dancila, fiind unul dintre sustinatorii declarati ai premierului in lupta pentru Cotroceni. Asta chiar daca la inceputul lunii iulie el a fost huiduit copios la congresul PSD in care Dancila a fost aleasa sefa PSD.

Foto: Facebook/ PSD Vrancea

Oprire la Catedrala din Focsani

Vizita Vioricai Dancila in Vrancea a continuat cu o oprire la Catedrala Ortodoxa din Focsani, unde a participat pentru scurt timp la slujba.

Dancila a fost insotita la catedrala de presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, de primarul Focsaniului, Cristian Misaila, ministrul Sanatatii Sorina Pintea si de alti social democrati, potrivit News.ro.

Dupa ce a asistat la slujba cateva minute, premierul a aprins mai multe lumanari. Intrebata daca a aprins o lumanare si pentru presedintele Klaus Iohannis, Dancila a declarat: "Am aprins si pentru el, sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila". Intrebata daca va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, Dancila a declarat ca asta se va intampla cu certitudine pentru ca este singurul contracandidat al lui Iohannis.

"Ati dus tara de rapa"

Dupa ce a iesit din curtea Catedralei din Focsani, Viorica Dancila s-a indreptat pe jos spre Piata Moldovei. Pe drum, Viorica Dancila a avut parte de felicitari si de incurajari, dar si de apostrofari.

Un focsanean care purta o geaca inscriptionata cu o fotografie in care Viorica Dancila era caricaturizata a incercat sa-i adreseze o intrebare acesteia, insa nu a fost lasat. El avea inscriptionat pe haina si un mesaj anti-PSD: "Minte multa nu se cere sa fii prost si cu proptele. PSD - toxic".

Un altul a strigat "Ati dus tara de rapa", in timp ce un alt vrancean a vociferat spunand ca "Se pierd atatia bani in campania electorala, in timp ce oamenii mor de foame". "Bine ca i-ati facut coafura doamnei Viorica", a adaugat un altul.

Dancila si-a continuat nestingherita plimbarea si, ajunsa in Piata Moldovei, premierul a cumparat de la comercianti lapte si cascaval. Oamenii au vrut sa-i ofere produsele, insa ea a refuzat si le-a cumparat la pretul cerut de vanzatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Dancila PSD Vrancea, #Dancila Vrancea, #Dacila vizita vrancea, #Dancila vizita Dumbraveni , #PSD