Dancila nu se lasa fara dezbatere cu Iohannis: Ar arata valoarea fiecaruia dintre noi

Duminica, 17 Noiembrie 2019, ora 21:20
7213 citiri
Dancila nu se lasa fara dezbatere cu Iohannis: Ar arata valoarea fiecaruia dintre noi
Foto: Facebook / Viorica Dancila

Sefa PSD, Viorica Dancila, a declarat duminica, la Antena 3, insista sa fie invitata de presedintele Klaus Iohannis la o dezbatere electorala si spune ca ar fi dispusa sa raspunda invitatiei oriunde si oricand va propune acesta.

Intrebata daca va merge la dezbaterea anuntata de presedintele Iohannis, care ar urma sa aiba loc marti, la SNSPA, Dancila a replicat: "Nu stiu inca".

Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi invite contracandidatul la o dezbatere, declarandu-se dispusa sa mearga unde vrea dumnealui, in ce zi vrea.

Viorica Dancila a spus ca este necesara o dovada de respect si de responsabilitate, iar refuzul presedintelui Iohannis de a participa la o dezbatere electorala reprezinta "o sfidare la adresa romanilor".

Fostul premier a sustinut ca a fost jignita de Iohannis, intrebandu-se: "De ce nu vrea aceasta dezbatere? Ar arata valoarea fiecaruia dintre noi".

"Nu e vorba ca ma sfideaza pe mine, dar ii sfideaza pe romani", a declarat Dancila.

"Avem un presedinte care vrea sa imparta tara in doua si ca toti cei aflati in functii inalte sa i se subordoneze", considera fostul premier, care a adaugat ca actualul presedinte are, o dorinta de preluare a puterii in statul roman, iar comportamentul sau "arata dorinta de dictatura a lui Klaus Iohannis".

Dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de presedintele Iohannis va avea loc marti, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, conform SNSPA, care precizeaza ca propunerea sa de a asigura un spatiu neutru pentru dezbaterea electorala inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost agreata de echipa de campanie a lui Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat saptamana aceasta ca va organiza o dezbatere, martea viitoare, alaturi de politologi, formatori de opinie si jurnalisti. "Va fi o discutie deschisa, asezata, care cu siguranta va fi pe placul romanilor", spune el.

Participarea candidatului PSD Viorica Dancila la aceasta dezbatere a fost exclusa categoric de europarlamentarul Rares Bogdan, un apropiat alactualului presedinte.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Dancila dezbatere Iohannis , #Klaus Iohannis