Dancila nu il primeste pe Tudose inapoi in PSD, pentru ca a votat impotriva Guvernului. Doar ca el e... europarlamentar

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 15:02 10488 citiri
Foto: Arhiva Facebook/ Mihai Tudose

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a respins, miercuri, posibilitatea ca fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar, sa se reinscrie in partid, afirmand ca atat timp s-a pozitionat in favoarea motiunii de cenzura, nu poate fi acceptat in formatiune.

"Atata timp cat Mihai Tudose si altii au votat impotriva acestui guvern nu putem sa-i acceptam in PSD. Ce facem? Rasplatim faptul ca s-au pozitionat impotriva partidului? Cine are astfel de idei sa le uite", a declarat Viorica Dancila, in pofida faptului ca Mihai Tudose este eurodeputat si nu a votat motiunea de cenzura, nefiind parlamentar.

Ea a precizat ca Tudose nu a negociat cu ea o revenire in PSD.

"Nu cu mine. Negocierile se fac cu presedintele partidului si conducerea partidului, CEx. Restul sunt pareri personale. Decizia se ia aici. Nu a negociat cu nimeni si nu are loc in acest partid. (...) Nu am pierdut guvernarea.

Am avut tradatori in partid si poate ca este perioada sa curatim acest partid de tradatori. Am vorbit cu presedintii de organizatii din teritoriu, nu mai vor tradatori in acest partid, oprotunisti, nu mai vor oameni care lucreaza pentru propria persoana si nu pentru partid", a adaugat liderul PSD.

Victor Ponta, liderul Pro Romania, l-a acuzat, luni, pe europarlamentarul Mihai Tudose de tradare, afirmand ca acesta a este "negociatorul" cu PNL.

Mihai Tudose a declarat ca nu va pleca de la Pro Romania, asa cum a facut sotia lui Victor Ponta in perioada in care era europarlamentar. El i-a transmis din nou lui Victor Ponta sa plece din partid.

Vezi si Dancila, o noua dovada de incoerenta: Scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News