Dancila nici nu se gandeste la demisie, dar s-a hotarat cand sa faca viitorul CEx

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 08:39
6203 citiri
Dancila nici nu se gandeste la demisie, dar s-a hotarat cand sa faca viitorul CEx
Foto: Ziare.com

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18:30.

Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui congres pentru perioada urmatoare.

"La discutii consultive, la un dialog intre noi, colegi. La un dialog intre toti membrii ai Comitetului Executiv National. Nu voi cere nimic. Vreau sa analizam toti de ce s-a ajuns aici si sa ne asumam fiecare lucrurile care nu au mers bine. Nu trebuie sa amanam aceasta discutie", a spus Viorica Dancila, la sediul PSD.

Anterior, Viorica Dancila a precizat ca nu va demisiona de la sefia PSD, insa daca vor considera colegii ca trebuie sa faca acest pas, atunci trebuie organizat un congres, deoarece tot asa a fost aleasa la conducerea partidului.

"Nu am luat in calcul acest lucru. Vom discuta in cadrul CEx. Noi trebuie sa avem in vedere ca vin Sarbatorile si imediat intram in precampanie electorala si trebuie sa fim foarte bine pregatiti. Bineinteles ca voi asculta opiniile tuturor colegilor.

Vom vedea cum vad lucrurile pe fiecare judet in parte. Trebuie sa nu analizam lucrurile pe ceea ce a facut candidatul. Eu am facut tot ceea ce tinea de mine. Poate am inceput tarziu campania, pentru ca intr-adevar noi am trecut dupa o perioada dificila, pierderea alegerilor europarlamentare, arestarea presedintelui partidului, congres, dar am reusit sa recuperam electoratul pe care l-am avut in 2016.

Vom discuta in partid, dar cred ca analiza trebuie sa o facem pornind de la fiecare organizatie in parte, pentru a veni cu o strategie de campanie pliata pe realitate", a declarat Viorica Dancila la Antena3, intrebata daca se asteapta sa fie inlaturata de la sefia PSD.

Vezi cele mai noi rezultate provizorii din tara si diaspora

Rezultate provizorii in tara
TMARBHSMSJMMBNCJHDABCSMHGJDJOTVLSBMSSVBTISNTHRBCVSGLVNCVBVPHAGDBTRGRIFBZBRILCLCTTL
Rezultate provizorii in Bucuresti
B
S1S2S3S4S5S6
Rezultate provizorii in strainatate
02.12.2019 04:54
Sursa: AEP - 100% voturi numarate

Citeste si doua fotoreportaje de la sediile PSD si PNL din noaptea alegerilor:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Dancila demisie PSD, #Dancila CEx PSD rezultate prezidentiale , #PSD