Dancila n-are incredere in sondaje: Ponta avea 31%, Iohannis avea 15% si a castigat Iohannis

Duminica, 18 August 2019, ora 22:03 5781 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Viorica Dancila da exemplul anului 2014, in contextul sondajelor privind alegerile prezidentiale, spunand ca atunci toate sondajele il dadeau pe primul loc pe Victor Ponta si cu toate acestea a ajuns presedinte un candidat cu 15%.

"Am fost foarte mult in teritoriu, am fost la Iasi si Suceava si m-a bucurat determinarea nu doar a membrilor de organizatii, ci a primarilor pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Cred ca trebuie sa redevenim acelasi partid din 2016, sa punem accent pe organizarea partidului, pe comunicare si pe platforma noastra politica. Mai avem un lucru pe care ceilalti nu il au. Noi am demonstrat ca putem sa facem lucruri bune. Ceilalti au venit doar cu atacuri la contracandidatul lui", a spus Viorica Dancila, la la Antena 3.

Intrebata de sondajele privind prezidentialele, presedintele PSD a dat exemplul anului 2014, atunci cand Victor Ponta era dat castigator de sondaje.

"Intotdeauna am tinut cont de sondaje. Eu imi amintesc in 2014 cand am facut campanie pentru dl Ponta. Avea 31%, Klaus Iohannis avea 15% si a castigat Iohannis.

Eu cred ca, dincolo de sondaje, conteaza modul in care te organizezi si castigi increderea cetatenilor. S-ar putea peste doua saptamani sa nu stai la fel de bine.

De aceea, le-am spus colegilor mei, cel mai bun sondaj e votul de la alegerile prezidentiale, pentru ca acela este votul ce va hotari presedintele Romaniei".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News