Dancila, despre ceasul care ar costa cat 119 de pensii: E un cadou de la sot. Nu valoreaza mai mult de 5.000 de euro

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 21:16
7140 citiri
Dancila, despre ceasul care ar costa cat 119 de pensii: E un cadou de la sot. Nu valoreaza mai mult de 5.000 de euro
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Viorica Dancila sustine ca ceasul cu care a fost fotografiata in ziua alegerilor din primul tur al prezidentialelor nu valoreaza mai mult de 5 mii de euro si din acest motiv nu a fost trecut in declaratia de avere.

"Este un ceas primit de la sotul meu, care nu valoreaza mai mult de 5.000 de euro, ca sa il trec in declaratia de avere. Sotul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro. Ceea ce am vazut eu ca a dat un domn, era un alt ceas. O sa aduc acest ceas sa vi-l prezint", a declarat Viorica Dancila.

Amintim ca liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a dezvaluit ca Viorica Dancila nu si-a trecut in declaratia de avere un ceas Cartier Ballon Bleu, in valoare de 83.678 de lei.

Valorea ceasului de aur echivaleaza 119 pensii, sustine liberalul.

"Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Vasilica Dancila a incalcat legea prin faptul ca a omis sa treaca in declaratia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dancila s-a afisat la conferinta de presa a PSD, dupa alegeri, este de 83.678 lei", a scris Florin Roman pe Facebook.

El a atasat mai multe fotografii, printre care si una cu declaratia de avere a Vioricai Dancila.

La categoria bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si de cult, in declaratia de avere apar "bijuterii aur: inele, cercei, pandantive, bratari, brose", dobandite in anul 2017 si a caror valoare estimata este de 5.000 de euro, conform documentului.

Nici urma de ceas. Valoarea in lei a celor declarate ajunge la 24.000, in niciun caz 83.678 de lei cat valoreaza ceasul de aur, dupa cum sustine liberalul.

"Desi pozeaza intr-un candidat 'sarac si cinstit' ca ideologul PSD, Ion Iliescu, doamna Dancila nu pierde nici un prilej pentru a-si afisa opulenta. In afara broselor care au facut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un roman care traieste din munca cinstita, doamna Dancila nu s-a sfiit sa-si etaleze ceasul de lux, placat in aur", se mai arata in postarea online.

Deputatul ii reaminteste fostului premier ca falsul in declaratii este o infractiune prevazuta de Codul Penal.

"Ramane apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plangi pe umarul pensionarilor si tu sa huzuresti in lux?

Ceasul de aur al doamnei Dancila inseamna echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc multi din cei carora, candidatul PSD la prezidentiale le cere votul! Pai cum vine asta doamna Dancila?!", mai noteaza Florin Roman.

Vezi si Viorica Dancila, cu rochie Fendi si brosa Coco Chanel la balciul din comuna Bogati, unde s-a dus cu elicopterul

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Viorica Dancila ceas declaratie avere , #candidat prezidentiale