Dancila a iesit la declaratii cand Dragnea ajungea la inchisoare: Condamnarea presedintelui in functie e un moment dificil

Luni, 27 Mai 2019, ora 17:44
18603 citiri
Dancila a iesit la declaratii cand Dragnea ajungea la inchisoare: Condamnarea presedintelui in functie e un moment dificil
Foto: captura video

Premierul Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, a iesit luni la declaratii, flancata de numerosi ministri si lideri social-democrati din teritoriu, inclusiv Marian Oprisan, cel care duminica seara, dupa rezultatul alegerilor, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea transmitandu-i ca "e istorie".

Declaratiile de la sediul PSD au avut loc exact in momentul in care Liviu Dragnea, care azi a primit condamnarea definitiva in dosarul angajarilor fictive la Protectia Copilului Teleorman, se afla in drum spre Penitenciarul Rahova.

"Indiferent de sentimentele fata de Liviu Dragnea, va dati seama ca pentru PSD condamnarea presedintelui in functie reprezinta un moment dificil. Uman vorbim de o drama, atat pentru el, cat si pentru familia lui. In caliatate de colegi de partid, suntem alaturi de el si familia sa. Nu vom comenta in niciun fel decizia instantei", a spus Viorica Dancila, cand masina in care se afla Liviu Dragnea se apropia de poarta penitenciarului.

In legatura cu rezultatul foarte slab obtinut de partid la alegerile europarlamentare, Dancila a spus ca se va face o analiza si a tinut sa le precizeze primarilor PSD ca vor primi in continuare fonduri guvernamentale.

"Suntem un partid unit, in momente dificile PSD a strans randurile, asa vom face si de acum incolo. Maine am convocat Biroul Politic la 11:00 si Comitetul Executiv la 18:00. Impreuna vom vedea cum am gresit, care sunt pasii pe care ii putem face si cum putem actiona in perioada urmatoare. (...)

Multumesc electoratului pentru votul dat, vom face o analiza sa vedem unde am gresit si vom reveni cu solutii sa recastigam electoratul si cred ca cea mai buna e sa continuam programul de guvernare. Asigur primarii ca vom continua acordarea fondurilor guvernamentale", a spus Dancila.

Ea a anuntat si ca nu are niciun gand sa demisioneze: "Nu-mi voi da demisia, indiferent de solicitarile unora sau altora, vom respecta decizia luata in Parlament in urma unei motiuni de cenzura, daca va fi depusa, dar asta nu inseamna ca ne dam demisia pentru ca cineva o cere. Nu exista tabere in partid, suntem aici aproape din toate zonele tarii. Discutiile le vom avea in partid, vom iesi mult mai uniti".

In momentul in care jurnalistii o intrebau daca va fi ea cea care va prelua conducerea partidului, toate televiziunile au oprit transmisiunea, pentru ca exact in acel moment masina in care se afla Liviu Dragnea intra pe poarta Penitenciarului Rahova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Viorica Dancila declaratii PSD Liviu Dragnea , #Liviu Dragnea