Dancila a distribuit postarea lui Iohannis de pe Facebook: Am rabdare. Il astept sa gaseasca taria si curajul

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 18:04
5163 citiri
Dancila a distribuit postarea lui Iohannis de pe Facebook: Am rabdare. Il astept sa gaseasca taria si curajul
Foto: Facebook/Viorica Dancila

Viorica Dancila a distribuit postarea presedintelui Klaus Iohannis de pe Facebook, in care explica de ce refuza orice dezbatere cu aceasta, si spune ca are rabdare si asteapta ca seful statului sa gaseasca curajul de a-i accepta invitatia.

Liderul PSD considera ca lui Klaus Iohannis ii este teama de o confruntare directa, in fata tuturor romanilor.

"Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor. De-a lungul colaborarii noastre institutionale, ne-am mai intalnit, am mai interactionat. Insa cred ca realizeaza ca o dezbatere in fata intregii tari ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea si a Partidului Social Democrat.

Eu insa am rabdare. Inca il astept pe presedinte sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia mea la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita", a scris Viorica Dancila pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a iesit marti dupa-amiaza cu un mesaj pentru "dragi romani", in care explica, inca o data, de ce nu va accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale.

Practic, mesajul postat pe Facebook al presedintelui nu aduce niciun element nou fata de linia pe care au mers pana acum comunicatorii PNL.

Amintim ca PSD a anuntat luni ca ii trimite o scrisoare lui Klaus Iohannis pentru a-l invita la o dezbatere.

Luni seara, presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa spuna daca va participa la o dezbatere electorala alaturi de Viorica Dancila, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, precizand ca va discuta cu echipa de campanie, dar se va concentra pe intalnirile cu alegatorii.

Apoi, seful de campanie al PNL, Dan Motreanu, a anuntat ca liberalii si Klaus Iohannis au decis ca nu vor exista dezbateri cu Viorica Dancila.

Inainte de primul tur al prezidentialelor nu a avut loc decat o singura dezbatere, la care niciunul dintre cei doi nu a participat.

Dezbaterea a fost organizata de Europa FM, iar invitatia a fost acceptata de Dan Barna (clasat pe locul 3), Kelemen Hunor (locul 6) si Theodor Paleologu (pozitia 5).

Vezi si Dezbaterea Europa FM: Trei candidati au acceptat un exercitiu democratic care arata respect fata de alegatori (Video)

De ce a durat atât de mult retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
De ce a durat atât de mult retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică seara, 28 aprilie, că a avut o discuție privată cu medicul Cătălin Cîrstoiu privind cursa pentru Primăria Capitalei. Traian...
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Fostul președinte Traian Băsescu a comentat duminică seara, 28 aprilie, într-o emisiune la Digi24, șansele Gabrielei Firea de a câștiga alegerile locale. Fostul șef al statului este de...
#Viorica Dancila dezbatere Klaus Iohannis , #Klaus Iohannis
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Curaj nebun si alcoolemie comatoasa iti trebuie sa o vezi pe Veo
Poza programer2
programer2
rank 1