Cadouri inedite in PSD: Dancila a primit o sabie de samurai si o icoana facatoare de minuni, Daea a primit un tort in forma de oaie

Sambata, 02 Noiembrie 2019, ora 17:42
5768 citiri
Cadouri inedite in PSD: Dancila a primit o sabie de samurai si o icoana facatoare de minuni, Daea a primit un tort in forma de oaie
Foto: site Guvern (Arhiva)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila "este curata ca lacrima, ca un samurai", iar cadoul o va calauzi in lupta cu barbatii si "va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie taiat".

"Doamna Viorica Dancila, din punctul meu de vedere sunteti un samurai, chiar daca sunteti femeie. Sunteti mult mai puternica decat multi barbati, inclusiv decat cei sase, sapte barbati care au facut front comun ca sa dea jos Guvernul Romaniei. Avem incredere in dumneavoastra. Trebuie sa fiti sigura ca veti castiga alegerile. Am vazut cum va iubesc oamenii. Vreau sa va rog sa acceptati mici cadouri simbolice, din partea mea si a organizatiei, cadouri care sa va calauzeasca in lupta cu acei barbati si nu numai, doamna prim-ministru.

In primul rand o sa va fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei sabii, care sper sa va ajute sa taiati atat la propriu, cat si la figurat, tot ce trebuie taiat, iar dumneavoastra stiti exact la ce ma refer eu", a spus Dorel Caprar, la Arad.

El a adaugat ca "Viorica Dancila este curata ca lacrima, este precum un samurai care lupta pana la sfarsit".

Foto: captura video Facebook / PSD

Un alt obiect pe care l-a primit liderul PSD de la filiala Arad este o icoana.

"Avem o icoana facatoare de minuni care este la manastire, cu siguranta aceasta icoana si Dumnezeu va va calauzi in lupta pe care o aveti cu fortele raului, cu cei care doresc dezbinarea Romaniei", a mai spus Caprar.

Mai mult, PSD Arad l-a surprins pe ministrul Petre Daea cu o petrecere si cu un tort in forma de oaie, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani. Viorica Dancila, Mihai Fifor si alti social-democrati i-au cantat ministrului demis al Agiculturii "la multi ani".

In timpul mandatului sau de ministru al Agriculturii, acesta a vorbit in nenumarate randuri despre importanta oilor in Romania.

"Acest animal ne strabate istoria ca un fir rosu"; "Oaia e o statuie vie. Langa oaie gasesti o frunza, dar langa frunza nu gasesti o oaie", spunea Daea, in 2017.

Citeste mai multe despre Petre Daea, o noua perla de intelepciune: Oaia are dorinta de a fi inteleasa de toti.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dancila sabie samurai Arad, #Petre Daea tort oaie , #premier
Comentarii