Inca o demisie din PDL: "Ma voi alatura proiectului sustinut de Basescu"

Luni, 22 Iulie 2013, ora 18:33 2847 citiri

Vasile Gherasim, fost parlamentar democrat-liberal si fost presedinte al Organizatiei PDL Sector 1, a declarat ca a demisionat din formatiunea condusa de Vasile Blaga si ca se va indrepta spre orice proiect politic sustinut de Traian Basescu.

"Am demisionat din PDL incepand cu 22 iulie. Nepotrivire de caracter, ca la divorturi. De o bucata de vreme, adica imediat dupa Congres (Conventia Nationala a PDL - n.red.) am constatat ca nu mai exista niciun fel de interes pentru a sustine anumite proiecte promovate de mine, inclusiv Legea Capitalei, Zona Metropolitana, dezvoltarea regionala, proiecte in care m-am implicat atat ca parlamentar, cat si ca sociolog.

Avand in vedere ca lucrurile acestea nu au mai prezentat interes si s-a produs o raceala a raporturilor dintre mine si PDL am ajuns la concluzia ca dragoste cu forta nu exista si m-am retras. Nu mai exista nicio preocupare la ora actuala pentru sustinerea unor proiecte majore, nu numai pe linia dezvoltarii Capitalei sau a Zonei Metropolitane, in general, proiecte majore nu mai sunt sustinute de catre PDL", a declarat Vasile Gherasim.

24 de primari PDL-isti din Arges pleaca din partid. Se inscriu in Miscarea Populara?

Fostul democrat-liberal a adaugat ca o dovada in sensul spuselor sale o reprezinta "lipsa de sustinere publica, populara, avand in vedere ca, de la sondaj la sondaj situatia se degradeaza in ceea ce priveste PDL".

Intrebat daca se va alatura Miscarii Populare, Gherasim a declarat: "Ma indrept spre orice proiect sustinut de Traian Basescu, mai putin Miscarea Populara ca fundatie, dar intr-un proiect politic sunt dispus sa ma incadrez oricand".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News