Reacția USR după ce Dîncu a scăpat de remaniere: ”România rămâne cu cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa”

Luni, 17 Octombrie 2022, ora 12:25 2724 citiri
Vasile Dîncu, ministrul Apărării FOTO Facebook/ Vasile Dincu

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a precizat că, în discuţia cu Vasile Dîncu de luni, premierul Nicolae Ciucă „a mai pierdut o bătălie”, iar „România rămâne cu cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa”.

„Generalul Ciucă a mai pierdut o bătălie. Azi a discutat cu Vasile Dîncu despre singurul domeniu la care, teoretic, domnul general se pricepe - apărarea. Cu coada între picioare, umilit din nou de PSD, în loc să îl remanieze rapid pe ministrul transformat în trompeta lui Putin, marele general îi cere ”autoritar” lui Dîncu ”calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental””, a scris Ionuţ Moşteanu, luni pe Facebook.

Liderul deputaţilor USR a adăugat că „România rămâne cu cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa”.

„Dar acestor oameni nu le mai pasă de imaginea noastră în plan extern. Dacă PSD o cere, Ciucă execută. Generalul marionetă”, a conchis Moşteanu.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu a fost, luni la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Nicolae Ciucă despre afirmaţiile sale privind negocierile de pace în Ucraina.

Şeful Executivului anunţa, la Mioveni, că va avea o discuţie cu ministrul despre afirmaţiile sale controversate pe această temă care, spunea şeful Executivului, nu reprezintă poziţia oficială a Guvernului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a confirmat întâlnirea de luni de la Palatul Victoria. El a explicat că temele abordate în cadrul întâlnirii au vizat reuniunea miniştrilor apărării din NATO de la Bruxelles şi calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News