Declarații siropoase la schimbul de portofolii de la MApN. Ciucă: Mă despart de instituţia care a fost a doua familie pentru mine / Dîncu: Mandatul meu va fi sub semnul continuităţii VIDEO

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 08:41 3018 citiri
Ceremonia de preluare a conducerii MApN de către Vasile Dîncu FOTO Facebook

Premierul Nicolae Ciucă, fost ministru al Apărării, a declarat vineri, 26 noiembrie, la ceremonia de preluare a conducerii ministerului de către Vasile Dîncu, că se desparte de instituţia care a fost a doua familie pentru el, vorbind despre eforturile făcute în ceea ce priveşte învăţământul militar, dotarea Armatei cu echipamente şi tehnică militară şi pentru îndeplinirea standardelor care rezultă din statutul României de stat membru NATO.

”Domnule ministru, veţi prelua un minister ai cărui oameni aşteaptă doar să le spuneţi ce misiune au”, i-a spus Ciucă, vizibil emoţionat, succesorului său la MApN, Vasile Dîncu, subliniind cât de important este entuziasmul oamenilor.

La rândul său, Dîncu l-a elogiat pe Ciucă, spunând că va prelua toate proiectele pe care le are MApN şi dând asigurări că va avea un mandat sub semnul continuităţii. El a precizat că va fi interesat de calitatea vieţii şi de modul de viaţă al oamenilor.

”Astăzi mă despart de instituţia care a fost a doua familie pentru mine”, a afirmat Ciucă la începutul discursului său.

Vasile Dîncu a dat asigurări că va fi cea mai bună interfaţă cu societatea civilă şi că va fi preocupat de calitatea vieţii oamenilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News