Visan, ex-PDL: Blaga are blat cu Ilie Sarbu - a fost la Cornu inainte de caderea lui MRU

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 14:34
7518 citiri
Visan, ex-PDL: Blaga are blat cu Ilie Sarbu - a fost la Cornu inainte de caderea lui MRU

Deputatul Gelu Visan, fost PDL si acum candidat PP-DD, il acuza pe presedintele PDL Vasile Blaga ca e inteles cu senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, pentru alegerile din 9 decembrie, in conditiile in care democrat-liberalul va candida in fieful lui Sarbu, judetul Timis.

"Si Vasile Blaga si alti fosti colegi din PDL au blat cu USL. Blaga are blat cu Ilie Sarbu. Daca astea sunt alegeri in Romania...

(...) Stiu eu, stie toata lumea. Blaga a fost si la Cornu cu Ilie Sarbu, inainte de caderea guvernului Mihai Razvan Ungureanu in Parlament", a spus Visan pentru Ziare.com.

El a adaugat ca are informatii ca la Timis, contracandidatului lui Vasile Blaga, pesedistul Marcel Suciu, nu-i raspund la telefoane nici primarii USL.

"E treaba lui ca aranjeaza colegiile, dar cine mai e Opozitie in Romania? Ce fel de alegeri mai avem, cand presedintele PDL face blat cu socrul premierului?", a intrebat retoric Visan.

"Imi pare rau de copiii astia, de Mihail Neamtu, imi pare rau si de Mihai Razvan Ungureanu, de contracandidatului lui Voiculescu - un tip extraordinar pe care l-as vota (Iulian Craciun -n.red) care nu sunt precum cei care fac jocul asta ce pune Romania la pamant", a mai declarat deputatul de Dolj.

El l-a acuzat pe liderul PDL si ca a facut jocul organizatiei Dolj a democrat-liberalilor, care l-a scos de pe liste pe Visan, facandu-l sa se orienteze spre Partidul Poporului Dan Diaconescu.

"Ieri, cand a fost ultima zi de depunere a candidaturilor, mi-am dat demisia din PDL dupa 20 de ani. S-a intamplat ca noi avem o decizie de Colegiu Director National ca parlamentarii sa candideze pe colegiile lor. La Dolj optiunea celor de aici a fost alta, ca si a lui Vasile Blaga", a acuzat Visan.

El arata cu degetul spre ceea ce numeste "PDL-stat" in judetul Dolj.

"Problema vine din faptul ca in 2010 am dat o declaratie de presa, despre implicarea directorilor de deconcentrate din Dolj in afaceri cu statul, pe bani publici, e vorba de zeci de milioane de euro. Cel care asigura realizarea acestor contracte cu statul a fost optiunea PDL in locul meu (Stefan Stoica - n.red).

Comisia Macovei a stabilit ca acesta are probleme cu legea, are afaceri cu statul, i-a dat aviz negativ si astfel mi-a dat mie dreptate cu ce spun ca se intampla de ani de zile. Constat ca 13 din fostii sau chiar actualii directori de deconcentrate sunt candidati ARD in Dolj.

In Dolj nu era PDL, era PDL-stat, prin directorii de deconcentrate, unii sunt inca directori. PDL-stat a creat o intreaga structura. Toti erau salariati la stat si aveau vile si masini ca cei mai mari afaceristi din judet", ataca Visan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gelu Visan Blaga blat, #Vasile Blaga blat Ilie Sarbu , #presedinte PDL