Viorel Badea (PD-L): Nu toata diaspora este alaturi de Emil Boc

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 00:031713 citiri
Viorel Badea (PD-L): Nu toata diaspora este alaturi de Emil Boc

Senatorul PD-L Viorel Badea sustine motiunea cu care Vasile Blaga candideaza la sefia partidului si a afirmat ca, spre deosebire de afirmatiile presedintelui organizatiei de diapora, William Branza, o mare parte a filialei il sustine pe actualul secretar general.

Badea a facut acest anunt ca replica la afirmatiile presedintelui PD-L Diaspora, William Brinza, care este unul dintre sustinatorii lui Emil Boc.

"Ca senator de diaspora, am decis ca pentru viitoarele alegeri interne din PD-L sa sustin motiunea "O Romanie dreapta, o Romanie europeana" al carei lider este senatorul Vasile Blaga. Am luat aceasta decizie ca urmare a consultarilor avute cu multi dintre colegii nostri din diaspora", scrie Viorel Badea, intr-un comunicat de presa.

Acesta il acuza indirect pe liderul organizatiei de diaspora ca a prezentat un punct de vedere personal ca unul sustinut de pedelistii din strainatate, in ansamblu.

"Nu am considerat nici necesar, nici oportun sa bat toba "in targ" si sa imi asum, unilateral, egocentric si fals, opiniile unor colegi de-ai mei, fara ca macar sa ii consult. Nu am considerat ca este necesar pentru ca miza alegerilor interne din luna mai nu este una care sa rastoarne sensul politic de dreapta al partidului nostru, necesitand, implacabil, formarea a doua orientari politice antagonice (...) Noi, membrii responsabili ai PDL, vedem alegerile din luna mai ca pe o etapa benefica in evolutia politica a partidului nostru, nu ca pe o penibila oportunitate de re-formulare personala si individuala", sustine senatorul democrat-liberal.

El precizeaza ca in randurile pedelistilor din strainatate este un important segment care sprijina candidatura lui Vasile Blaga. "Doresc sa ii transmit domnului Branza ca, spre surprinderea sa, in diaspora, ca si in tara, ca peste tot in lume, exista din fericire opinii diferite: nu toata diaspora este alaturi de domnul Emil Boc. O mare parte si, as zice eu, din ce in ce mai mare, va merge alaturi de celalalt coleg al nostru, domnul Vasile Blaga", a conchis Badea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Anuca
rank 2
Diaspora nu-l vrea pe Blaga! Cei care trec prin vami si cunosc mai bine coruptia de pe-acolo, nu-l vor!