Vasile Blaga, la DNA - UPDATE (Video)

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 09:30
9377 citiri
Vasile Blaga, la DNA - UPDATE (Video)
Foto: Arhiva Hepta.ro

Copresedintele PNL Vasile Blaga a fost audiat, luni, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Initial, el a precizat ca e vorba de un dosar deschis anul trecut, iar apoi a precizat ca ar fi vorba de accidentul care s-a petrecut acum doua saptamani, in care a fost implicata masina sa.

La intrarea in sediul DNA, el le-a spus jurnalistilor ca nu stie despre ce fapte e vorba, ci doar ca a venit in calitate de martor, transmite Digi 24.

In plus, politicianul a mai precizat ca ar fi vorba de un dosar deschis anul trecut.

UPDATE 9:30 Vasile Blaga a iesit de la audieri, dupa aproximativ o jumatate de ora.

El a precizat ca a fost chemat sa dea unele clarificari in legatura cu accidentul care s-a intamplat in urma cu doua saptamani in Brasov, in care a fost implicata masina sa.

"A fost vorba de un accident usor, a spart un far si a indoit bara de directie foarte putin", a mentiont politicianul.

La volan se afla Liviu Popa, Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor, care a fost rugat de Vasile Blaga sa mai umble din cand cu masina lui, pentru a se asigura ca nu are probleme tehnice.

Aflat in drum spre Bucuresti, acesta a intrat cu masina pe contrasens cand incerca sa depaseasca un camion si a lovit un alt autoturism, care venea din sens opus.

"In urma cu doua saptamani, fiind in concediu domnul chestor Popa, eu l-am rugat sa ia masina - pentru ca este diesel, din 2011, asa ca trebuie miscata - si a avut un accident usor la Brasov. S-a deschis, cum este si normal, un dosar penal si au fost date legate de cand am masina, unde sta masina, lucruri de genul acesta", a punctat Vasile Blaga, la iesirea de la DNA.

Cu toate ca el a spus ca a fost vorba de un accident usor, acesta s-a soldat cu o victima, anume o persoana de 36 de ani, care era pasager in autoturismul de care s-a ciocnit cel condus de chestor. Desi ranita, ea a refuzat internarea.

De asemenea, luni, procurorii DNA au descins la sediul IPJ Bihor si fac perchezitii intr-un dosar de coruptie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Vasile Blaga DNA, #Vasila Blaga audiat martor DNA, #Blaga audiat DNA , #PNL
Comentarii