Vasile Blaga, la BEC: Lista PDL pentru europarlamentare este bazata pe competenta (Video)

Duminica, 23 Martie 2014, ora 15:26 3735 citiri
Foto: B1 Tv

PDL a depus, duminica, listele pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral central, presedintele democrat-liberal, Vasile Blaga, declarand ca la baza intocmirii listelor a stat "competenta".

"Am depus astazi lista noastra de candidati pentru Parlamentul European, insotita de aproape 300 mii semnaturi ultraverificate. Criteriul de baza care a stat la intocmirea listei este competenta. Pe lista figureaza oameni cu multa experienta in PE", a afirmat Blaga, la B1 Tv.

"Pornesc cu multa incredere pentru ca suntem cei mai buni si am dovedit-o anul trecut. Deja am dovedit, prin fapte si ca atare nu facem promisiuni desarte. Aparam interesele Romaniei in UE. Imi doresc ca Romania sa fie respectata si sa aiba onoare in UE", a declarat si Monica Macovei, care se afla pe locul doi pe lista PDL, dupa Theodor Stolojan.

"Voi lupta umar la umar langa colegii mei. Vom castiga aceasta competitie pentru ca avem cei mai buni oameni si cele mai bune solutii penru romani", a spus si Catalin Predoiu, care este si propunerea PDL pentru presedintia Romaniei.

Vasile Blaga a declarat ca tinta PDL pentru Parlamentul Europan este de 7-8 parlamentari, un numar care ar putea corespunde unui procent in alegeri de 20%.

Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare pe primele pozitii se afla Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputati ai partidului.

Pe 30 martie, in cadrul unui eveniment care va avea loc in Bucuresti, PDL isi va lansa candidatii in cursa pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News