Vasile Blaga: Imi dau demisia, daca nu castig alegerile din 2016

Duminica, 30 Martie 2014, ora 22:22 2874 citiri
Foto: B1 TV

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, ca s-a angajat in fata partidului sa-si dea demisia daca nu castiga alegerile generale din 2016.

"Imi dau demisia daca nu castig alegerile din 2016", a declarat Vasile Blaga la B1 TV, mentionand ca angajamentul a fost luat inca de la Conventie.

Vasile Blaga: Iubiti PDL! Cine il tradeaza isi tradeaza inima. Iubiti-l, ca merita!

Pana atunci, insa, spera ca PDL sa obtina 7-8 locuri la europarlamentare, ceea ce inseamna un scor apropiat de 20%. "Tinta pe care noi am stabilit-o foarte clar e de a recastiga puterea la alegerile generale", a declarat Vasile Blaga la B1.

"O crestere mult mai pronuntata era daca o parte din crestere nu s-ar fi dus spre alt partid (PMP - n. red.), care nu a reusit sa-si aduca oameni din zona civila, ci din pacate sunt fosti colegi de-ai nostri", a afirmat pedelistul, refuzand sa numeasca partidul spre care unii dintre colegi au migrat.

Vasile Blaga: Atata democratie ca astazi nu a fost niciodata in PDL

"Trebuie sa fim corecti toti cu toti si sa nu fim ipocriti. Din PDL s-a desprins un alt partid si nu a fost dorinta noastra. Asta e realitatea in care ne invartim", a punctat liderul PDL.

Acesta a tinut sa atraga atentia ca "partidul nu s-a rupt", recunoscand insa: "E adevarat ca puteam obtine mai mult daca ramaneam impreuna".

Referindu-se la Elena Udrea, Vasile Blaga a mai spus ca, in ultima vreme, nu Traian Basescu a atacat PDL, "ci altii, de la alt partide". "Cine ataca PDL face un mare serviciu PSD", a conchis el.

A.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News