Vasile Blaga - Emil Boc este liber sa paraseasca PDL

Marti, 26 August 2014, ora 15:11 3241 citiri
Foto: Nasul TV

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat ca Emil Boc este liber sa paraseasca Partidul Democrat Liberal, tinand cont ca fostul premier a afirmat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale.

"Partidul nu se afla in dificultate, Boc este in dificultate. Partidul nu ne datoreaza nimic, ci noi datoram partidului", a spus Blaga, adaugand ca Emil Boc a fost ales primar al Clujului si datorita faptului ca s-a bucurat de sustinerea PDL..

Nu numai Blaga s-a aratat deranjat de simpatia pe care Boc a afisat-o fata de Elena Udrea si fata de Partidului Miscarea Populara, ci si vicepresedintele PDL Slifina Barbu care considera ca aceasta atitudine il situeaza pe Boc "in afara PDL".

Boc, probleme in PDL dupa sustinerea Elenei Udrea? "Se situeaza in afara partidului"

Mai mult decat atat, chiar si prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea considera ca fostul premier ar trebui sa demisioneze din partid, pentru ca apoi sa poate face orice declaratie doreste.

"Este membru PDL. Daca vrea sa fie liber de contract, sa-si dea demisia si atunci poate face orice declaratie doreste", a spus Florea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News