Vasile Blaga, audiat la DNA dupa declaratiile Elenei Udrea

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 12:02
6944 citiri
Vasile Blaga, audiat la DNA dupa declaratiile Elenei Udrea
Foto: Digi24

Co-presedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat marti, la ora 12:00, la sediul central al DNA pentru a fi audiat in calitate de martor.

Audierea are loc dupa ce deputatul Elena Udrea, care este urmarita penal in patru dosare pentru diverse fapte de coruptie, a declarat ca stie de existenta unor sume foarte mari de bani care ar fi ajuns nu la ea, ci la PDL, la acea vreme condus de Vasile Blaga, sume care ar fi fost cheltuite in campania electorala din 2012.

Declaratiile au fost facute saptamana trecuta, la audierile din comisia juridica in al patrulea dosar, in care DNA a cerut retinerea si arestarea sa preventiva.

La intrarea in sediul DNA, Vasile Blaga a dezmintit categoric ca ar fi cunoscut aceste lucruri.

"Feresca Dumnezeu! Nici nu stiam asa ceva. Nici gand, eu nu stiu. Niciodata!", au fost raspunsurile date de Vasile Blaga la intrebarile insistente ale jurnalistilor.

Elena Udrea poate fi urmarita penal - deputatii au votat prima cerere a DNA

Haos in Parlament: Elena Udrea poate fi retinuta, nu si arestata

Conform jurnalistilor de la profit.ro, Ana Maria Topoliceanu ar fi declarat in fata procurorilor DNA ca le-a dus o geanta cu bani Elenei Udrea si lui Vasile Blaga, la sediul PDL.

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii (CNI) din subordinea Ministerului Dezvoltarii, condus la acea vreme de Elena Udrea, a sustinut in denuntul formulat la DNA ca geanta cu bani era din partea lui Bogdan Buzaianu, fost proprietar al Energy Holding.

Denuntul se regaseste in dosarul primit la Camera Deputatilor pentru avizarea inceperea urmaririi penale si arestarea Elenei Udrea.

Conform sursei citate, si fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, l-a denuntat, la inceputul anului, pe Vasile Blaga, sustinand in fata procurorilor DNA ca i-ar fi dat acestuia bani pentru PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Blaga audiat DNA martor Buzaianu, #Udrea denunt Blaga, #Topoliceanu denunt Blaga , #PNL