Traseismul legalizat Ordonanta care "desparte barbatii de curve" intra in vigoare

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 09:05
2740 citiri
Traseismul legalizat Ordonanta care "desparte barbatii de curve" intra in vigoare
Foto: Facebook/PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, s-a exprimat foarte plastic duminica referitor la ordonanta data de Guvernul Ponta care permite alesilor locali sa se inscrie in alt partid fara sa isi piarda mandatele obtinute in alegeri, ceea ce pana acum era ilegal.

Ordonanta care permite migratia alesilor locali va fi depusa, luni, in Parlament si, totodata, publicata in Monitorul Oficial, intrand astfel in vigoare.

Blaga a precizat ironic ca aceasta OUG are "poate si latura buna", pentru ca "desparte barbatii de curve", transmite Mediafax.

"Poate are si latura buna: desparte barbatii de curve. Cu a doua categorie crede Ponta ca va castiga Presedintia?", a intrebat Vasile Blaga, duminica, la Iasi, unde a fost prezent la intalnirea cu liderii ACL.

"Ne luptam cu caracatita pesedista. Uitati-va la tinerii din PSD, sunt mult mai rai decat cei batrani. Ponta l-a primit la el in birou pe Adrian Duicu si a mers sa-l apere pe Nicolescu la Arges. Ponta va suspenda si Codul Penal vreo doua ore, numai sa-i salveze pe baronii sai. In ianuarie si ai lui vor vrea sa scape de el. Vom pune motiune de cenzura si il vom da jos pe Ponta. Muncim serios si ii cream lui Ponta conditii sa manance floricele si in turul doi", a sustinut liderul PDL.

Traseismul legalizat Sub guvernarea Ponta, unde-i lege, e si tocmeala

Liviu Dragnea a transmis Ambasadei SUA, care si-a exprimat ingrijorarea cu privire la acest caz, ca nu este nimic nedemocratic in ceea ce priveste controversatul act normativ adoptat de Guvernul Ponta joi.

Traseismul, legalizat Ponta: Imi asum OUG. Primarii, 45 de zile la dispozitie sa schimbe partidul

Premierul Victor Ponta a condus sedinta extraordinara de guvern de joi, in deschiderea careia a anuntat ca ordonanta de urgenta care va permite migratia alesilor locali va fi adoptata, pentru ca "primarii nu sunt sclavi pe mosia lui Blaga si Iohannis".

Astfel, in ciuda protestelor Opozitiei si societatii civile, la care se adauga ingrijorarea exprimata de Ambasada SUA la Bucuresti, Guvernul Ponta a decis sa adopte aceasta ordonanta pe finalul vacantei parlamentare.

Victor Ponta a declarat ca astfel se va face "un pic de dreptate" si a anuntat ca alesii locali vor avea la dispozitie 45 de zile pentru a se hotari din ce partid vor sa faca parte, nu 10 zile asa cum era prevazut in textul initial al ordonantei, dat publicitatii in urma cu doua zile.

Ordonanta de urgenta a fost vehement contestata de Opozitie si societatea civila, si a generat o reactie din partea Ambasadei SUA la Bucuresti, care si-a exprimat ingrijorarea cu privire la momentul ales de Guvern si lipsa de transparenta cu care s-a luat aceasta decizie.

Ordonanta intra in vigoare la 1 septembrie, iar alesii locali vor putea opta pentru un partid pana la jumatatea lunii octombrie, cu doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#ordonanta primari migratie Blaga, #Blaga ordonanta curve , #presedinte PDL
Comentarii
Poza ORD cel adevarat
ORD cel adevarat
rank 5
Ziare.com ! Au fost organizqate de catre PDL-PNL actiuni .....
Poza KOJAK
KOJAK
rank 1
domnule blaga,domnule blaga...cat de prosti ne credeti ?!