Liberalii decid cu cine il inlocuiesc pe Blaga: Gheorghe Flutur, marele absent

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 15:32
3067 citiri
Liberalii decid cu cine il inlocuiesc pe Blaga: Gheorghe Flutur, marele absent
Foto: Arhiva Ziare.com

Prim-vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur, care ar fi refuzat sa preia atributiile lui Vasile Blaga, nu va participa, sambata, la sedinta in care se vor reuni fostii democrat-liberali pentru a alege viitorul copresedinte al PNL, intrucat pleaca la un targ in Germania.

Surse liberale au declarat ca Gheorghe Flutur urmeaza sa conduca o delegatie din judetul Suceava care pleaca la Munchen, in Germania, pentru a participa la un targ de investitii in parcuri industriale.

Participarea la acest targ a fost decisa de Consiliul Judetean Suceava in luna august. Din delegatie fac parte si reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie Suceava, ai Universitatii "Stefan cel Mare" si ai Primariei Siret, care vor prezenta oportunitatile de investitii in judetul Suceava.

Fostii democrat-liberali s-au reunit sambata, la ora 15, pentru a decide ce se intampla cu pozitia lasata libera de Blaga in partid, urmand ca de la ora 18 sa aiba loc o sedinta a conducerii PNL cu liderii de filiale judetene.

Vasile Blaga a demisionat miercuri din functia de co-presedinte al PNL, dupa ce a aflat ca este urmarit penal de DNA. De asemenea, senatorul liberal a anuntat ca nu va mai coordona campania electorala a partidului si nici nu va mai candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Viitorul copresedinte al PNL va proveni din randul prim-vicepresedintilor fostului PDL, declara, vineri, secretarul Executiv al liberalilor, Cristina Traila, potrivit careia sambata, la ora 15:00, va avea loc o sedinta, urmata de o intrunire a Biroului Politic al PNL pentru a valida noul copresedinte.

Surse din PNL declarau, vineri, ca Vasile Blaga "tine mortis" ca Adriana Saftoiu sa preia functia de copresedinte care revine fostului PDL, dupa ce Gheorghe Flutur a refuzat.

Vezi ce se mai spune la bursa zvonurilor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#flutur suceava, #inlocuitor Blaga demisie PNL , #demisie