Guvernul Ciolos: Blaga il apara pe Dancu, dupa ce Stolojan l-a atacat

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 16:43
2464 citiri
Guvernul Ciolos: Blaga il apara pe Dancu, dupa ce Stolojan l-a atacat
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele liberal Vasile Blaga a declarat, luni, dupa BP al PNL, ca partidul ii acorda credit lui Vasile Dancu, desemnat pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale, pentru ca "lumea se mai indreapta", el raspunzand astfel nemultumirilor exprimate de colegul sau Theodor Stolojan.

Ministrii lui Ciolos, audiati - LIVE Costin Borc, avizat pentru Enonomie

"In perioada 2001-2004 domnul Dancu avea o functie importanta in Guvernul Nastase, se ocupa chiar de informarea cetatenilor, ba chiar (europarlamentarul Theodor Stolojan -n.red.) ne-a comunicat un moment in care cei doi co-presedinti ai aliantei de atunci (Alianta Dreptate si Adevar - PNL-PD condusa de Theodor Stolojan si Traian Basescu -n.red.) au fost invitati la TVR si Stelian Tanase care ii invitase a zburat dupa cateva zile. S-au intamplat lucrurile acestea, colegii nostri o sa spuna lucrurile acestea", a raspuns Blaga, intrebat cum comenteaza faptul ca Stolojan a criticat sustinerea oferita de PNL unui Guvern din care face parte Vasile Dancu.

Ministrii lui Ciolos, "sesiune de pregatire" pentru audierile din Parlament

Blaga a afirmat ca PNL "ii da credit" lui Vasile Dancu, in pofida trecutului. "Noi speram ca toata lumea, ii dam credit, se indreapta. Speram ca toate declaratiile sunt valabile. De aceea, il si sprijinim pe domnul Ciolos", a conchis copresedintele PNL.

Vasile Dancu va fi audiat, luni, in Parlament, de Comisia pentru administratie publica, si organizarea teritoriului, in intervalul 18:00-19:00.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Blaga aparare Dincu Guvern Ciolos, #Blaga Dincu Guvern , #PNL
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Guvernul Ciolos: Blaga il apara pe Dancu, dupa ce Stolojan l-a