De la cititori: Elevul Gigel despre demisia ministrului Blaga

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 16:52
1880 citiri
De la cititori: Elevul Gigel despre demisia ministrului Blaga
Foto: ClipProject.info

Chiar de la usa, fara s-apuce sa mai puna catalogul pe catedra si sa-si traga sufletul dupa atata stat de vorba pe coridor cu alta colega de cancelarie, profesora ii spune lui Gigel sa-i vorbeasca despre demisia ministrului de Interne.

"Pai, bunica spune ca-n ziua de luni nici iarba nu creste, nici pensia nu vine, dar dimineata, la cateva minute dupa ce a deschis televizorul, am auzit-o spunand ca incepe o alta saptamana a nebunilor si cred ca a avut dreptate.

Eu despre ministri am auzit prima data asa, ca sa tin minte cuvantul si ca-i om mare, la nunta pe care vecinu' Tilica i-a facut-o la baiatul lui c-am stat si eu pe acolo, toata noaptea ca sa vina tortul miresii, pentru ca nu puteam eu sa pierd asa o ocazie de a manca o bucata dulce pe vreme de criza.

Si, la un moment dat, vecinu' Tilica a rugat orchestra sa-i cante 'M-a facut mama oltean'! Dar n-a mai apucat sa-i cante ca de la masa de alaturi, socrul mic i-a strigat printre dinti: 'Da' ce-ai fi vrut, ba, sa te faca ministru?' Si vecinului Tilica i s-au dus si cheful si amintirile din pruncie.

Si de-atunci stiu ca ministrul nu se naste, se face asa cam cum dom' director l-a facut sef de clasa pe colegul Sache. Dupa care i-a spus sa-si asume responsabilitatile.

Am tot cautat noi pe Internet si-n dictionare sa vedem ce-s alea responsabilitati si in ce fel sa si le asume dar pana sa ne dumirim si sa le gasim, in clasa s-a produs dezastru.

Baietii au jucat fotbal printre banci si-au spart vreo doua geamuri, catedra a fost dezmembrata dupa ce am primit notele la teza de mate si doamna de muzica s-a dus de pamant cu tot cu scaun ca n-a stiut ca-i descleiat. Dar noi am stiut.

Si dupa ultima noastra isprava, a venit dom' director in clasa si s-a rastit la colegul Sache si i-a spus ca-i mamaliga si ca nu-i bun de sef si, ca sa-i demonstreze ca are dreptate, i-a dat dom' director colegului Sache un sut in fund de l-a scos din clasa cu usa cu tot si-acuma si usa-i paradita.

Si asa a scapat colegul Sache de responsabilitati fara ca macar sa afle ce-s alea.

Eu cred ca l-a fel a patit si ministrul care azi si-a dat demisia numai ca televiziunile au sarit peste amanunte, de fapt peste ce a fost mai amuzant, si n-au mai dat si secventele cu sutul."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#demisie Vasile Blaga , #demisie