Cezar Preda: Unii nu stiu care mai de care sa se suie pe locul lui Blaga, asta este o rusine! E un om viu!

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 13:04 6478 citiri
Foto: Facebook / Cezar Preda

Vicepresedintele PNL Cezar Preda a declarat, sambata, ca cei din partid ar trebui sa se preocupe de ceea ce simte Vasile Blaga si a adaugat ca "unii nu stiu care mai de care sa se suie pe locul acestuia, si asta este o rusine", pentru ca Vasile Blaga nu este mort, ci este un om viu.

"Eu sunt mai preocupat de ce se intampla cu presedintele meu. Asta, cu cine va fi... Deocamdata domnul Blaga nu e mort, e un om viu, un membru PNL de baza si cred ca principala preocupare a fiecaruia este ce simte dumnealui acum, dupa ce a condus un partid atatia ani si a facut totul pentru a castiga campanii electorale pentru noi toti. Unii nu stiu care mai de care sa se suie pe locul dansului. Asta este o rusine", a spus Preda in momentul in care a ajuns la sediul partidului.

El a aratat ca acum, trebuie sa se gandeasca toti cei din PNL la Vasile Blaga si sa il intrebe ce simte si ce vrea. "Ce vom decide la 15.00 va fi spre binele partidului", a adaugat el.

Intrebat daca Vasile Blaga ar putea ramane implicat in partid, Cezar Preda a raspuns: "Vasile Blaga a fost mereu garantul respectarii Statutului, deci nu se va putea lua nicio decizie in afara Statutului", a spus el.

Preda a adaugat ca intotdeauna, inainte de a se face o propunere, Vasile Blaga i-a ascultat pe ceilalti. "Am vazut ca de doua zile ii tot dau sfaturi fiecare", a mentionat vicepresedintele PNL.

Intrebat despre formula ramanerii unui presedinte unic, Cezar Preda a replicat: "Nu e treaba vechilor liberali".

La sediul central al PNL din Modrogan au ajuns in cursul diminetii Vasile Blaga si secretarul general Ilie Bolojan, dar si liderii din teritoriu Alin Popoviciu, Gheorghe Falca, senatorul Viorel Badea, secretarul executiv Cristina Traila.

Gheorghe Falca nu a dorit sa faca niciun fel de comentarii, iar Ilie Bolojan a plecat din sediu, dupa aproximativ o ora.

Vasile Blaga a demisionat miercuri din functia de co-presedinte al PNL, dupa ce a aflat ca este urmarit penal de DNA. De asemenea, senatorul liberal a anuntat ca nu va mai coordona campania electorala a partidului si nici nu va mai candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Biroul Permanent National al PNL se reuneste sambata, la ora 15, pentru a decide ce se intampla cu pozitia lasata libera de Blaga in partid.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News