Ce a decis sambata Colegiul Director PDL

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 15:47
2762 citiri
Ce a decis sambata Colegiul Director PDL
Foto: Arhiva (Antena3)

Colegiul Director al PDL a validat in functii noi lideri de organizatii la Timis, Buzau, Braila si Arges, a declarat sambata presedintele partidului, Vasile Blaga.

"Colegiul Director a fost convocat pentru astazi si datorita unor probleme organizatorice pe care le-am avut, pentru ca s-au vacantat unele posturi de presedinti de organizatii judetene, unii colegi dandu-si demisia din functiile respective si nu ma ascund dupa deget, din considerente legate de probleme cu legea, astfel incat la Timisoara, la Timis, de fapt, domnul Popa (Dan Popa - n.red.) care a si fost ales joi de catre Colegiul judetean, detine functia de presedinte al Biroului Permanent Judetean al vechiului PDL si co-presedinte al noului PNL", a afirmat presedintele PDL la finalul Colegiului Director.

Vasile Blaga a adaugat ca la organizatia judeteana Buzau "conducerea a fost preluata de domnul Cezar Preda".

"La Braila l-am revalidat pe domnul Nazare (Alexandru Nazare - n.red.). La organizatia de Arges domnul deputat Teodorescu, implicat intr-un scandal legat de retrocedari, s-a suspendat, iar presedinte interimar este domnul Bica (Dan Bica - n.red.). Deci noi respectam intru totul criteriile de moralitate care au fost si in statutul PDL si sunt si in statutul noului PNL", a declarat liderul democrat-liberalilor.

Revine Basescu in PDL? Ce spune Blaga

Blaga a adaugat ca pe agenda reuniunii s-a aflat si discutarea actiunilor politice din acest an ale PDL.

"Mi-am felicitat colegii pentru aportul extraordinar pe care l-au avut in campania prezidentiala", a mai declarat presedintele PDL.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Blaga sefi filiale Timis Prahova , #presedinte PDL