Blaga vrea sa il excluda pe Voinescu din PDL - vezi de ce

Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 08:51
4561 citiri
Blaga vrea sa il excluda pe Voinescu din PDL - vezi de ce
Foto: B1 TV

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, marti seara, ca este posibil ca Sever Voinescu, cel care a demisionat din functia de vicepresedinte PDL, sa fie exclus din partid pentru ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare a sustinut-o pe Maria Stavrositu, candidat PP-DD.

"Vom analiza lucrurile. Domnul vicepresedinte al partidului Sever Voinescu a facut campanie electorala pentru doamna Stavrositu impotriva candidatului nostru. In acelasi timp, isi arata surprinderea....Iar domnia sa a spus un lucru foarte simplu: 'Pai am facut pentru un prieten'. Pai ce treaba are asta cu apartenenta la partid, mai mult, la BPN al partidului?", a declarat Blaga la B1 TV.

Acesta sustine ca in urma analizei isi va asuma riscul si va exclude din partid si primarii care au aparut pe afisele contracandidatilor PDL.

"Cu tot riscul, nu mai pot fi de acord sa mai ramana si sa mai si critice oameni care au facut campanie fatisa impotriva noastra. Primari care s-au pus pe bannere cu cei de la USL sau membri ai partidului care au facut campanie pentru altii din afara partidelor. 'Ca suntem prieteni". Pe bune? Prieten iti este partidul, PDL-ul", a continuat liderul PDL.

Inca o demisie in PDL: Sever Voinescu si-a depus mandatul

Sever Voinescu a demisionat pe 14 decembrie din functia de vicepresedinte PDL, motivul invocat fiind rezultatul slab obtinut de partid la alegerile parlamentare.

In aceeasi emisiune de marti seara, Blaga a vorbit si despre urmatoarea Conventie Nationala a PDL si despre un posibil alt presedinte al partidului.

Conventia Nationala a PDL, in luna mai - Blaga ramane presedinte al partidului

"Daca pana la Conventia Nationala din mai unul dintre membrii partidului va demonstra partidului si mie ca este solutia pentru partid, eu ii voi face campanie interna, dar nu la unii care au venit in partid direct ca ministri sau europarlamentari, care nu stiu ce inseamna munca adevarata, nu stiu ce inseamna Opozitie", a adaugat liderul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Blaga exclude Voinescu PDL, #Sever Voinescu excludere PDL, #Sever Voinescu demisie , #presedinte PDL