Blaga: Visan sa se indrepte catre primul procuror pe care il vede

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 20:51
1936 citiri
Blaga: Visan sa se indrepte catre primul procuror pe care il vede

Vasile Blaga, presedintele PDL, a admis, vineri seara, ca s-a intalnit cu Gelu Visan in urma cu o saptamana - 10 zile, insa a afirmat ca nu e "nici procuror, nici politist", asa ca, "daca Visan este un cetatean cinstit, inainte de a fi deputat PDL, sa se indrepte catre primul procuror pe care il vede si sa depuna documentele doveditoare".

Varianta lui Visan - Berceanu: Ai atata ca sa taci!

Liderul PDL spune despre Gelu Visan ca, intr-adevar, "a fost un comunicator important, dar uneori esti obligat sa faci un pas in spate - cum am facut si eu, dar n-am lovit partidul". "Are o problema cu organizatia de vreo doi ani de zile", a afirmat Blaga, subliniind ca "mai sunt si altii" in aceeasi situatie.

Gelu Visan, dat in judecata de propriul partid: "PDL Dolj e un club de afaceri"

In plus, a declarat acesta la Romania TV, "ii garantez ca nu va candida pe listele PDL si ARD. Organizatia nu il doreste". Si nu e vorba despre Radu Berceanu, a subliniat el, deoarece acesta nu mai este la conducearea PDL Dolj, a mai spus el.

Berceanu: Gelu Visan a facut magarii, eu l-am crescut. Isi doreste sa fie exclus

Cat despre Stoica Stefan (de la PDL Dolj, fost director la Directia Apelor Jiu, acum director la Directia Drumuri Dolj), nume invocat in ultimele zile de Gelu Visan, alaturi de firma Tecond, "daca acesta a incalcat legea nu candideaza, daca nu, candideaza. Voi discuta cu Monica Macovei noaptea asta", a mai spus pedelistul.

"PDL din Dolj este un fel de SRL. Tot ce se intampla in PDL Dolj inseamna afaceri cu statul, toate primariile PDL au afaceri cu firmele PDL. Organizatia la nivelul judetului Dolj este un club de afaceri. M-am dus la presedintele partidului, domnul Vasile Blaga, are 52 de pagini de documente in legatura cu ceea ce afirm", a acuzat Gelu Visan, marti.

"Am atacat exact sistemul clientelar din judetul Dolj, afacerile de peste 30 de milioane de euro pe care le-a facut organizatia PDL din Dolj in legatura cu banii publici, motiv pentru care am fost sanctionat", a spus Visan, caruia nu i se mai permite sa candideze in colegiul in care a fost ales in Dolj.

In replica, PDL Dolj a solicitat autosesizarea DNA Craiova cu privire la presupusele fapte asimilate infractiunilor de coruptie denuntate de Gelu Visan, pentru stabilirea vinovatiei si tragerea la raspundere penala a persoanelor vinovate in cazul in care acuzatiile vor fi confirmate. In plus, filiala PDL ii cere deputatului, in instanta, 500.000 de lei, "bani ce repezinta contravaloarea prejudiciului de imagine adus organizatiei politice construita de toti membrii sai".

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Vasile Blaga Gelu Visan, #Vasile Blaga acuzatii Visan, #scandal Gelu Visan Blaga , #presedinte PDL