Blaga: Tariceanu si Chiliman nu vor onora invitatia lui MRU de a intra in Forta Civica

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 16:56
2739 citiri
Blaga: Tariceanu si Chiliman nu vor onora invitatia lui MRU de a intra in Forta Civica
Foto: Arhiva

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marti ca nu vrea sa comenteze invitatie pe care Mihai Razvan Ungureanu le-a adresat-o lui Calin Popescu Tariceanu si Andrei Chiliman de a intra in Forta Civica, dar in opinia lui cei doi liberali nu vor da curs acestei invitatii.

"Nu o comentez, dar eu ii cunosc foarte bine pentru ca au fost colaboratorii nostri in alianta Dreptate si Adevar, si domnul Chiliman si domnul Tariceanu nu o vor onora", a fost raspunsul lui Vasile Blaga la intrebarea cum vede invitatia lui MRU catre Tariceanu si Chiliman de a intra in FC.

La randul sau, seccretarul general al PDL a spus referitor la acest subiect ca si democrat-liberalii au obligatia de a coagula formatiunile si oamenii politici importanti de pe partea dreapta a spectrului politic si ca este ,,convins" ca mai sunt si alti liberali care se simt ,,pe un drum gresit" cu USL.

"Dupa parerea mea, si noi PDL avem obligatia sa coagulam dreapta in Romania, sa chemam toate formatiunile, lideri politici, oameni importanti care au un cuvant de spus pe partea dreapta. Sunt convins ca sunt multi liberali care se simt pe un drum gresit, incompatibil cu USL-ul si asta cred ca este doar inceputul", a comentat Gheorghe Flutur invitatia lui Ungureanu de a-i invita pe cei doi liberi sa intre in FC.

Mihai Razvan Ungureanu scrie pe Facebook ca "daca la un moment dat lideri de marca ai PNL gasesc de cuviinta sa se separe de ceea ce inseamna Crin Antonescu pot gasi un limbaj comun, de dreapta, cu un partid din actuala opozitie, care poate sa fie Forta Civica".

"Sunt surprins de ceea ce spune Crin Antonescu, a carui atitudine antieuropeana si profund antidemocratica in cadrul propriului partid face ca oameni cu experienta politica remarcabila, cum sunt Calin Popescu Tariceanu sau Andrei Chiliman, vechi liberali, sa se simta umiliti. Eu cred ca nu acestia ar trebui sa se simta umiliti.

Umiliti ar trebui sa se simta toti membrii Partidului National Liberal in momentul in care au un asemenea sef. Daca la un moment dat lideri de marca ai PNL gasesc de cuviinta sa se separe de ceea ce inseamna Crin Antonescu si echipa sa, cred ca se poate gasi un limbaj comun, de dreapta, cu un partid din actuala opozitie, care poate sa fie Forta Civica, de exemplu", comenteaza MRU ultimele evolutii din PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#invitatie Tariceanu Chiliman Forta Civica, #Mihai Razvan Ungureanu Tariceanu Chiliman FC, #Vasile Blaga MRU Forta Civica , #stiri Vasile Blaga