Blaga si Videanu, despre suspendarea lui Basescu: O prostie maxima! (Video)

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 12:43
2697 citiri
Blaga si Videanu, despre suspendarea lui Basescu: O prostie maxima! (Video)
Foto: Realitatea Tv

Adriean Videanu si Vasile Blaga, fosti ministri in Guvernul Boc, considera ca propunerea Opozitiei de suspendare a presedintelui Traian Basescu este "o prostie maxima".

"E o prostie. Din punctul meu de vedere e o prostie maxima", a spus Videanu, inainte de inceperea sedintei Biroului Politic National al PD-L de luni dimineata.

Aceasta parere este impartasita si de colegul sau Vasile Blaga: "Copilarii, nici ei nu vor asta cu adevarat".

Liderii Opozitiei s-au pus de acord sa initieze procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. La scurt timp, o adevarata armata de democrat-liberali, in frunte cu premierul Emil Boc si Elena Udrea, au iesit in apararea sefului statului.

Daca Boc a acuzat ca "doi moguli si doi politicieni si-au dat mana" ca sa-l suspende pe Basescu, Udrea le-a transmis acelorasi personaje mentionate de premier ca "it's not going to happen, guys!".

Coalitia nu se destrama

Pe de alta parte, fostul ministru al Economiei sustine ca nu s-a discutat niciodata in interiorul PD-L posibilitatea de a se gasi alti parteneri de coalitie, aratand ca formula in care functioneaza acum este cea mai buna pentru Romania.

"Deocamdata solutia cea mai buna de coalitie este cea de astazi. Prioritatile programului de guvernare sunt foarte importante. Aceasta e solutia de coaltie pentru Romania", a spus Videanu, intrebat ce considera despre declaratiile din presa ale lui Marko Bela privind o posibila plecare a UDMR din coalitie.

Liderul PD-L a aratat ca au existat discutii cu presedintele UDMR si ca acesta a asigurat ca nu are nicio problema cu actuala Coalitie.

"Nu (exista semne ca UDMR ar pleca din Coalitie, n.red.). Acest lucru l-am mai discutat cu Marko. Eu chiar o iau ca pe o chestie de responsabilitate. Dansul a spus de fiecare data - 'nu avem niciun fel de problema cu actuala Coalitie, noi daca avem o problema o s-o spunem public'", a adaugat Videanu, inainte de sedinta Biroului Politic National al PD-L.

Cat despre posibilitatea ca membri ai PD-L care au diverse nemultumiri sa voteze motiunea de cenzura initiata de Opozitie, Videanu a spus ca se va vedea atunci.

"Depinde de nemultumirile fiecaruia. Daca sunt de natura personala, fiecare isi gestioneaza nemultumirea personala. Daca sunt nemultumiri de ansamblu, ele trebuie

clarificate cu conducerea partidului", a mai spus liderul PD-L.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Vasile Blaga Adriean Videanu, #Blaga Videanu suspendare Basescu, #Blaga Videanu Guvern , #Traian Basescu