Blaga si Atanasiu - o discutie barbateasca, "desi de fata au fost si doamne"

Vineri, 29 Mai 2015, ora 07:30
3540 citiri
Blaga si Atanasiu - o discutie barbateasca, "desi de fata au fost si doamne"

Dupa tot scandalul iscat in PNL ca urmare a declaratiilor belicoase ale vicepresedintelui Teodor Atanasiu, acum co-liderul liberal Vasile Blaga a spus ca au avut "o discutie barbateasca" si au lamurit lucrurile.

Intrebat, intr-o conferinta de presa desfasurata joi, la Timisoara, daca Teodor Atanasiu va fi sanctionat dupa afirmatiile sale deloc amabile la adresa fostilor democrat-liberali, Vasile Blaga a replicat:

"Am avut o discutie barbateasca cu Teodor Atanasiu, desi de fata au fost si doamne. Lucrurile le-am lamurit, mergem mai departe. Sapte ani ne-am batut rau de tot unii cu altii. Batalia noastra cu PSD e dintotdeauna, desi ne-am batut si intre noi. Sa ne concentram pe PSD acum", a sustinut Blaga, citat de Mediafax

Atanasiu, huiduit indelung la Consiliul National PNL - L-au salvat Blaga si Predoiu

Atanasiu a fost huiduit sambata indelung, la Consiliul National PNL, care a a avut loc la Pitesti.

Atunci cand si-a inceput discursul in fata adunarii de liberali si fosti democrat-liberali, Atanasiu nu a fost lasat sa vorbeasca.

Din sala se striga "Scuze! Scuze!" cerandu-i-se liberalului sa ceara scuze pentru atacul recent la Catalin Predoiu, care s-a scurs in presa dupa o sedinta a vechiului PNL de la Bistrita.

Vasile Blaga a intervenit cand audienta era mai furioasa si le-a spus delegatilor: "Suntem intelegatori, am trecut peste toate, va rog sa facem liniste. Va rog sa ne respectam".

Insa cei din sala au continuat sa scandeze "Scuze! Scuze!", asa ca Atanasiu a spus "va multumesc pentru primire" si a vrut sa paraseasca scena, moment in care l-a oprit Catalin Predoiu si i-a strans ferm mana.

Intr-un articol publicat, pe 9 mai, de site-ul Stiripesurse.ro, apare inregistrarea unei discutii la varf dintre vechii liberali care s-ar pregati sa se debaraseze de colegii asimilati din fostul PDL, cel care face afirmatiile fiind Teodor Atanasiu.

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam.

Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

Ulterior, pe 11 mai, vicepresedintele PNL a incercat sa dreaga afirmatiile facute in cadrul sedintei din Bistrita, potrivit carora sustine debarcarea vechilor democrat-liberali.

Atanasiu a sustinut ca a fost primul care a propus fuziunea dintre PNL si PDL si ca declaratiile sale au fost scoase din context. Mai mult, el a dat asigurari ca in cazul in care PNL ajunge la guvernare Catalin Predoiu va fi numit premier. Insa a refuzat sa ceara cuiva scuze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Blaga Atanasiu, #Blaga Atanasiu declaratii Bistrita , #PNL