Blaga: Nu vom lasa netaxat niciun atac al lui Traian Basescu

Vineri, 02 Mai 2014, ora 10:04
3363 citiri

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL nu are nicio problema cu seful statului, dar ca partidul nu va lasa "netaxat" nici un atac la adresa sa.

"Nu avem nicio problema cu domnul presedinte Traian Basescu, este cetatean roman, poate sa sprijine pe oricine. Singura noastra grija este de a nu lasa netaxat nici un atac la adresa Partidului Democrat Liberal.

Pe mine poate sa ma atace oricine, nu am nicio problema, mi-am asumat, nu m-a obligat nimeni sa fiu presedinte de partid, dar nimeni nu are dreptul sa atace acest partid, caruia ii suntem datori cu totii. Cu totii.

Si va reamintesc ca, de fiecare data cand domnia sa sau a candidat sau s-a aflat in dificultate, singurul partid care a fost in permanenta langa domnia sa a fost Partidul Democrat Liberal. Si in 2007 si ce sa mai spun in 2012, cand am luat acea decizie de a nu participa la ceea ce urma sa se intample in ziua votului", a spus Vasile Blaga.

Acesta a adaugat ca PDL "ii datoreaza mult" presedintelui Traian Basescu, dupa cum ii datoreaza mult si lui Theodor Stolojan, care "a intins o mana exact cand avea nevoie Partidului Democrat de la acea data", atunci cand s-a constituit Alianta Dreptate si Adevar.

Presedintele PDL a mai afirmat ca partidul pe care il conduce se adreseaza nu numai militantilor, intrucat niciodata nu a castigat alegerile doar cu militantii.

Referindu-se la alegerile prezidentiale, Vasile Blaga a spus ca "niciun candidat la Presedintie nu va putea castiga daca nu va lua voturi si din partea cealalta" si s-a aratat convins ca va castiga "un candidat din zona dreptei".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vasile Blaga atac Basescu, #Vasile Blaga PDL, #Blaga alegeri prezidentiale 2014 , #Traian Basescu