Blaga nu se simte vizat de acuzatiile lui Berceanu: Sunt simplu membru de partid

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 23:281786 citiri
Blaga nu se simte vizat de acuzatiile lui Berceanu: Sunt simplu membru de partid
Foto: Arhiva

Vasile Blaga spune ca nu se simte vizat de acuzatiile unor pedelisti privind proasta functionare a PDL, deoarece el nu mai are functie si a fost implicat doar cat a condus campania electorala.

La aprecierile jurnalistilor, potrivit carora acuzatiile lui Radu Berceanu la adresa conducerii PDL l-ar viza si pe el, Blaga a declarat ca a preluat lupta pentru locale "din mijlocul campaniei electorale".

"Nici pe departe. Unu, sunt simplu membru de partid. Doi, ca sa nu avem alte discutii, conduc campania electorala din perioada campaniei electorale", a replicat presedintele Senatului.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Blaga a reiterat ca rezultatele PDL nu sunt atat de proaste pe cat se incearca a se impune aceasta idee.

"Trei, am spus un scor de 25%, suntem la 24, pe scor politic (...) Patru, ne-am atins aproape si scorul, numarul de primari, chiar daca am pierdut primarii in trei capitale de judet. Sigur, nu este bun scorul pe consilii judetene, dar tot ce s-a putut face in campanie, si le multumesc colegilor, s-a facut", a declarat Blaga.

Intrebat daca este multumit de rezultatul alegerilor, el a precizat ca nu crede ca este cineva din partid multumit "chiar daca scorul politic se aproprie de cel propus".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii